Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παραιτήθηκε το ΔΣ του ΑΟ Χαϊδαρίου!

Published

on

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΑΟ Χαιδαρίου καθώς παραιτήθηκε το ΔΣ (μετά και την ανεξήγητη  στάση της δημοτικής αρχής εναντίον του), και καλεί τα μέλη του ιστορικού συλλόγου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση.

 

Η ανακοίνωση του ΔΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου απαντάει με πράξεις σε όλα αυτά που συμβαίνουν, καθώς είχε, έχει και θα έχει πάντα ως γνώμονα την ηθική, τη δικαιοσύνη και τη διαχρονική υπηρεσία στην ιδέα του αγνού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Όλα αυτά γίνονται με κοινωνική διάσταση και προσφορά στη νεολαία της πόλης, όπως έχει αποδειχτεί περίτρανα τα τελευταία 7 χρόνια από τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις της Ακαδημίας του συλλόγου (π.χ. Πάσχα του Λαού, Βιβλίο του Ορφανοτροφείου, επιμορφωτικά σεμινάρια με καθηγητές πανεπιστημίου κ.ά.).

Συνεχίζοντας αυτή την αταλάντευτη πορεία, ο Α.Ο. Χαϊδαρίου θέλει να ευχαριστήσει για τη διαχρονική στήριξη τους γονείς και τα παιδιά της πόλης σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση, καθώς σήμερα υπάρχουν 163 πραγματικές εγγραφές παιδιών από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν, με προοπτική να φτάσουν τουλάχιστον τις 250.

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου, έχει την χαρά και την περηφάνια να ανακοινώσει ακόμα ότι καταργεί τη συνδρομή για όλα τα παιδιά ως 13 ετών (σε μη αγωνιστικά τμήματα) για τις άπορες οικογένειες της πόλης και αυτές που έχουν πληγεί από την ανεργία.

Όσον αφορά ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για οικονομικές ενισχύσεις σωματείων από προηγούμενες διοικήσεις, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομάδα μας τα τελευταία χρήματα που εισέπραξε ήταν  45.000€ από την διοίκηση Ντηνιακού, και πιο συγκεκριμένα, ήταν χρήματα που πήρε η ΠΑΕ όταν αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική και έκανε γνωστό στο πανελλήνιο το ποδοσφαιρικό Χαϊδάρι (βλέπε αποκλεισμός ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας), καθώς και 5.000 ευρώ την πρώτη χρονιά της θητείας Μαραβέλια, το 2007, όταν δόθηκαν χρήματα από τον Δήμο σε ΟΛΑ ΑΝΑΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα σωματεία της πόλης μας. Και όλα αυτά, με αποφάσεις για τις οποίες δεν είχε εκφράσει αντίρρηση κανένας πολιτικός φορέας! Άλλωστε ο σημερινός δήμαρχος μάς τίμησε και συμμετείχε με την παρουσία του σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.Έκτοτε ουδέν.

Τέλος, επειδή ούτε μας ενδιέφερε και ούτε μας ενδιαφέρει η ενασχόληση με πολιτικά παιχνίδια(αυτή είναι “δουλειά” άλλων), έχοντας ως μόνο καθήκον να προασπίσουμε τα ιερά και τα όσια του συλλόγου μας, έτσι όπως με τιμή παραλάβαμε από τους παλιότερους, καθώς και τον αγώνα για να υπάρξει πραγματικός σεβασμός με πράξεις και όχι με λόγια προς το ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας, σύσσωμο το Δ.Σ. παραιτείται και συγκαλεί το επόμενο 10ήμερο έκτακτη Γενική Συνέλευση. Σε αυτή, θα κληθούν όλα τα ιστορικά στελέχη του συλλόγου μας, για να δώσουν λύση στο πρωτοφανές και ανεξήγητο μέχρι στιγμής πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, χωρίς να μπορούμε να εξηγήσουμε το γιατί.

Μετά τιμής, το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου.