Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παρασκήνιο και φωτογραφίες από την κλήρωση της ΕΠΣΑ

Published

on

Με την παρουσία σχεδόν όλων των Αθηναϊκών σωματείων, πλην τριών, πραγματοποιήθηκε χθες (14/9) η κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αθηνών στο ξενοδοχείο ‘ΤΙΤΑΝΙΑ’. Η λαμπρή εκδήλωση διήρκησε περίπου δύο ώρες και ολοκληρώθηκε σχετικά γρήγορα, χωρίς προβλήματα μέσα σε άριστο κλίμα. Η αίθουσα κατακλύστηκε από πολλούς εκπροσώπους εξαρχής, καθώς υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για την συγκρότηση των δύο ομίλων στην Α’ κατηγορία. Μάλιστα, δεν έλειψαν και τα ‘πειράγματα’ προς τον εκπρόσωπο που στεκόταν άτυχος στην επιλογή ομίλου, αλλά πάντα σε φιλικά πλαίσια. Την κλήρωση κατεύθυνε ο Α’ Αντιπρόεδρος, Άγγελος Νικόπουλος.

Η τελετή άρχισε δια στόματος του Προέδρου της Ένωσης, Παναγιώτη Δημητρίου, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό προς όλους εμφανώς ευχαριστημένος από την προσέλευση. Επιπλέον, έδωσε συγχαρητήρια στον ΑΟ Περιστερίου για το περσινό Κύπελλο Ήθους, επισήμανε ξανά τις αλλαγές στους ξένους, την χρήση των μικρών και την άνοδο δύο ομάδων από τα μπαράζ, ενώ ευχήθηκε να κυλήσουν όλα ομαλά σε οποιαδήποτε κατηγορία μέχρι τον Μάιο, θέλοντας να στείλει μήνυμα για την αποφυγή επεισοδίων. Τέλος, ο ισχυρός άνδρας υποστήριξε με σιγουριά ότι η Αθηναϊκή Διαιτησία είναι από τις καλύτερες. Όμως, τόνισε, παράλληλα, ότι σε περίπτωση που εξακριβωθεί πως κάποιος διαιτητής λειτουργεί προς όφελος άλλων ‘παραγόντων’, θα παραπέμπεται στην επιτροπή διαιτησίας και τον κύριο Μητροφάνη ενώ θα διαγράφεται αυτόματα από τον πίνακα. Αποδεικτικά στοιχεία θα μπορεί να καταθέτει και ο σύλλογος που θεωρεί ότι αδικήθηκε.

Επιπρόσθετα, επισημάνθηκε ξανά η έναρξη της κάθε κατηγορίας, οι υποχρεωτικές διακοπές λόγω εορτών αλλά και οι τιμωρίες των σωματείων. Αναλυτικότερα, η Α’ κατηγορία ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όμως λόγω εκλογών οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν Σάββατο και Δευτέρα. Η Β’ δίνει ραντεβού για το διήμερο 26-27 Σεπτεμβρίου και η Γ’ ΕΠΣΑ για το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου. Χριστούγεννα και Πάσχα δεν θα υπάρχουν αγώνες, ενώ το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας θα παίξει μπάλα μόνο η Β’ και η Γ’. Ημέρα Τετάρτη δεν θα διεξαχθούν αναμετρήσεις. Όσον αφορά τις τιμωρίες, ο Ακάδημος θα ξεκινήσει με -6, ο Αίας Αθηνών με -2 και Ηλιούπολη, Άφοβος, Άγιος Θωμάς με τιμωρίες τριών, τεσσάρων και τριών αγωνιστικών αντίστοιχα.

Μερικά από τα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση

Παναγιώτης Ρούμπας (Πρόεδρος Αγίου Ιεροθέου), Μελέτης Δαλκαφούκης (Γενικός Αρχηγός Χαραυγιακού), Πολυξένη Σκοπελίτη (Υπεύθυνη επικοινωνίας Χαραυγιακού), Γιάννης Παλτόγλου (Πρόεδρος Αιγάλεω), Γιάννης Τρίτος (Γενικός Αρχηγός Αιγάλεω), Παναγιώτης Θεμελίδης (Πρόεδρος Θριάμβου Αθηνών), Βασίλης Νταμάνης (εκπρόσωπος, Θρίαμβος Αθηνών), Παναγιώτης Σκαφτούρος (ποδοσφαιριστής-εκπρόσωπος Παλαιού Φαλήρου), Γιώργος Γιανναράκης (Πρόεδρος Αγίας Ελεούσας), Σπύρος Ασωνίτης (Πρόεδρος Φωστήρα Ηλιούπολης), Κώστας Ασημάκης (Γενικός Αρχηγός Αργυρούπολης), Γιάννης Σιλεβίστας (προπονητής Παπάγου), Θωμάς Ντουλές-Στέλιος Σκυριώτης (παίκτες Θριάμβου Χαϊδαρίου), Σπύρος Παπακανέλλος (προπονητής Αττικού), Βασίλης Καρβέλας (Πρόεδρος Αφόβου), Χρήστος Φίλης (προπονητής Αφόβου), Γιώργος Καργιώτης (ποδοσφαιριστής Αφόβου), Πάρις Βαφειάδης (Πρόεδρος Άρη Πετρούπολης), Βασίλης Αδαμάκης (Πρόεδρος Εθνικού Αστέρα), Γιώργος Μπεκρής (προπονητής Άμιλλας Περιστερίου), Σάκης Κοτίνης (Πρόεδρος ΓΣ Καισαριανής), Βαγγέλης Ζαγοράκης (Γενικός Αρχηγός ΓΣ Καισαριανής), Θανάσης Ψύλλιας (προπονητής Ολυμπιακού Λιοσίων), Χαράλαμπος Γουσέτης (Πρόεδρος Παπάγου), Παντελής Ξενιτίδης και η σύζυγος (Πρόεδρος Ιλίσια 2004) και άλλοι πολλοί, πολλοί…

Εκπρόσωποι Τύπου 

Γιώργος Ζουρίδης (ΦΩΣ), Θανάσης Ζαχάκης (Topiko24.gr), Κωνσταντίνος Ράπτης (ΏραΤωνΣπορ-Πάμε Μπάλα), Γιώργος Γραμματικός (Stoplekto.gr) – Φωτογράφοι: Γιάννης Μητσόπουλος, Χρήστος Χοστικίδης (Sportifico.gr), Γιάννης Ρούσσος.

Ευχή του site μας

Η ιστοσελίδα μας με αφορμή την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος εύχεται σε όλο το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Ευχή όλης της ομάδος μας είναι ένα καθαρό πρωτάθλημα με πολλές συγκινήσεις, σασπένς και πολλά χαμόγελα. Η βία δεν χωράει στον αθλητισμό…