Connect with us

8ος Όμιλος

Προβάρει τον τίτλο η Θύελλα Ραφήνας, 6-0 τον Αετό Λουτρών

Published

on

Καταιγιστική η Θύελλα Ραφήνας συνέτριψε με 6-0 τον Αετό Λουτρών και πλέον η πρώτη θέση μοιάζει τυπική διαδικασία…

Οι παίχτες του Νίκου Μεσολόγγη δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους, και αύξησαν τον υπέρ τους συντελεστή τερμάτων, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτούν τον ουραγό Πυθαγόρα όπου και αναμένεται να σφραγίσουν και τυπικά τον τίτλο. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση, και υποβιβάστηκαν και τυπικά…

Ο σπάρταλης στο 16΄έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος παίχτηςε στο 41΄έκανε το 2-0. Στο 45΄ο Γεραγωτλέλλης με πέναλτι έκανε το 3-0, με τον σκόρερ να αφιερώνει το γκολ στη μνήμη του πατέρα του που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή. Στο 50΄ο Δρόσης ανέβασε τοιν δείκτη του σκορ στο 4-0, με τους Μπουντάκη στο 74΄και Ζέκιο στο 76΄να διαμορφώνουν το τελικό 6-0.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Σταματόπουλος, Ντόσκας, Νταλάκας (77′ Λ. Παπαδόπουλος), Γεωργόπουλος, Μπαριτάκης (71′ Τσάκωνας), Γεραγωτέλλης, Σπάρταλης (65′ Παντελίδης), Μ. Παπαδόπουλος (65′ Ζέκιο), Δημητρίου, Δρόσης (71′ Μπουντάκης), Μανουσάκης.

ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ: Παπάζογλου, Πολύζος (65′ Ευαγγελέλλης), Δρακούλης (44′ λ. τρ. Δημπαμπής), Τριλιανός (65′ Καπταγιάννης), Κριπιντίρης, Πετρουζέλλης, Σεφουλάι, Τσομπανέλλης, Χρυσάφης (55′ Παπαδόπουλος), Μιχαλάκης, Βλαστέλλης.