Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πρώτη νίκη για την Δόξα Βύρωνος

Published

on

Μεγάλο τρίποντο για την Δόξα Βύρωνος στο Ρουφ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με 2-0. Οι ‘κυανόλευκοι’ πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της νέας περιόδου παίζοντας έξυπνα και υποχρεώνοντας τους ‘κόκκινους’ στην δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα. Το σκορ διαμορφώθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ενώ στα τελευταία δέκα λεπτά η Δόξα έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας στον Χαλβατζή επειδή κλότσησε την μπάλα εκτός φάσης. Το 1-0 έγινε στο 71′ χάρις τον Έζε που σκόραρε στο ντεμπούτο του με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του έτερου Αφρικανού, Λουσιέν Κουντού. Το τελικό 2-0 ήρθε στο 89′ από τον Μαναρίτσα που αξιοποίησε με πλασέ την παράλληλη πάσα του Κάιδου.

Διαιτητές: Χαλδαίος Ι., Στάικος Κ., Κουτσόγιαννος Ν.

Ρουφ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Φούνας, Τσιμπλάκης, Παγίδας, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος (81′ Κοτσίκος), Λαγκαδινός (74′ Λαμπρινάκος), Μπεκατώρος (60′ Φωτόπουλος), Καρβούνης, Γκιόλας, Ασλανίδης, Χατζημιχάλης.

Δόξα (Λ.Ρόππας-Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Σ., Ντεμάι (73′ Λιόνας), Κατσούδας, Βακερλης Π., Τσακιράκης, Χαλβατζής, Έζε, Βιέννας (60′ Κάιδος), Μαναρίτσας, Λουσιέν, Παρασκευόπουλος (60′ Γεωργουδάκης).