Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ραντεβού μετά από…30 χρόνια για Περαμαϊκό και Νέα Αρτάκη

Published

on

Από το γραφείο τύπου του Περαμαϊκού δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook:

“Μνήμες από τα αλησμόνητα χρόνια της τότε Δ’ Εθνικής (όπου ο Περαμαϊκός πρωταγωνίστησε για μια δεκαετία) ξυπνά ο αυριανός αγώνας για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Αντίπαλος της ομάδας μας ο νταμπλούχος Εύβοιας Α.Ο. Νέας Αρτάκης, με τον οποίο ο Περαμαϊκός είχε βρεθεί στον ίδιο όμιλο της Δ’ Εθνικής την περίοδο 1993-94. Εκτοτε οι δυο ομάδες δεν συναντήθηκαν ξανά, μέχρι αύριο που αναμετρώνται με φόντο την Γ’Εθνική στο Δημοτικό Στάδιο “Νίκος Κιλιμπας”
στις 17:00 το απόγευμα.
Ο ΑΟΝΑ είναι από τα πολύ δυνατά χαρτιά του ποδοσφαίρου της Εύβοιας έχοντας στην κατοχή του δέκα πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα, συμμετοχές στην Εθνική Ερασιτεχνική και στη Δ’ Εθνική, συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος το 1982, ενώ την δεκαετία του 70 έχασε τέσσερις φορές σε αγώνες μπαράζ την άνοδο του στην τότε Β’ Εθνική. Φέτος κατέκτησε το νταμπλ και έχει ήδη ξεκινήσει με δυο νίκες στους δυο πρώτους του αγώνες για τον όμιλο.
Να υπενθυμίσουμε οτι πάρχει πούλμαν για τους φιλάθλους του Περαμαϊκού που θα αναχωρήσει από την Πλατεία Ηρώων στις 14:00. Για πληροφορίες και για έγκαιρη κράτηση θέσεων επικοινωνήστε με τον κ Γρηγόρη Μικρούλη στο 6944139921″.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ