Connect with us

Γ Εθνική

Ο Ηλυσιακός 2-1 τον Περαμαϊκό

Published

on

Ο Ηλυσιακός εκμεταλλεύθηκε την ήττα του Άρη Πετρούπολης και με τη νίκη του επί του Περαμαϊκού (2-1 στο «Γ. Λαμπράκης» για την 31η αγωνιστική), ανέβηκε στην 4η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Μαχμουτάι μόλις στο 3′, αλλά το 0-0 παρέμεινε από τη στιγμή που υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ του Παπαδάκη στον Λέτσο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14′ με πλασέ του Λέκκα προ κενής εστία, έπειτα από συνεργασία των Κασσιανού, Χριστόπουλου και Τσέργα.

Ο Περαμαϊκός ισοφάρισε στο 35′ με κεφαλιά του Μαχμουτάι, ύστερα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κουφουδάκη.

Ο Κασσιανός απείλησε στο 42′ με δυνατό σουτ, προτού νικηθεί από τον Θεολόγη σε πέναλτι που κέρδισε (από τον Κοντογιαννάτο) και εκτέλεσε στο 59′.

Βέβαια, ο Λέκκας βρισκόταν στο σωστό σημείο στην επαναφορά και έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ηλυσιακό με πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ είχε μπει στην περιοχή προτού γίνει η εκτέλεση του Κασσιανού, όμως, ο διαιτητής Δρακωνάκης έδειξε σέντρα.

Στο 64′ ο Περαμαϊκός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λάππα, ενώ στην αντεπίθεση οι γηπεδούχοι είχαν την ίδια αξίωση σε μαρκάρισμα στον Κασσιανό.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Χριστόπουλος νικήθηκε και στις δύο προσπάθειες του από τον Θεολόγη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Λέτσο, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Χαντζής, Παρασκευόπουλος, Ταχιράι, Κασσιανός (86′ Γιαννόπουλος), Χαρίτος, Καραγιάννης (46′ Μακρίδης), Τσέργας (72′ Βρυώνης), Λέκκας (72′ Καλός).

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Θεολόγης, Κοντογιαννάτος, Μαρίνης, Βέσι, Κόκα, Χωματιανός, Παπαδάκης (72′ Τσίνα), Κουφουδάκης, Μαχμουτάι, Κοντάκος, Λάππας.

ΠΗΓΗ: Liganews