Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

«Ριφιφί» στα Νεόκτιστα…. 2-1 ο Σκορπιός τον Ίκαρο

Published

on

Το… θέαμα που αντίκρισαν οι άνθρωποι του Ικάρου Νεοκτίστων στο γήπεδό τους αμαύρωσε το αγωνιστικό κομμάτι στο αγώνα με τον Σκορπιό Φυλής.

Οι γηπεδούχοι έπεσαν θύματα βίαιης διάρρηξης στα γραφεία τους που έχουν στο γήπεδο των Νεοκτίστων, καθώς όταν κατέφτασαν κατά τις 14.00 διαπίστωσαν ότι η καντίνα, στην οποία στεγάζονται και τα γραφεία τους είχε διαρρηχθεί, όπου υπήρξαν απώλειες σε πολλά αναλώσιμα και αντικείμενα, καθώς επίσης και η τηλεόραση. Το χειρότερο είναι ότι ο χώρος που παραβιάστηκε από την πίσω μεριά της καντίνας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είχε και πολλές υλικές ζημιές.
Για την ιστορία του αγώνα, ο Σκορπιός Φυλής επικράτησε με 2-1 με γκολ των Παγώνη 27’(εκτέλεση φάουλ) και Μαυρίδη(38’).

Στην επανάληωη ο Ίκαρος, φανερά επηρεασμένος από το κλίμα που επικρατούσε προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Αλεξόπουλο, ο οποίος στο 53’ απέκρουσε τόσο το πέναλτι του Φωτιάδη, όσο και το ριμπάουντ του ίδιου παίκτη στη συνέχεια.

Τελικά ο Ίκαρος μείωσε με νέο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τεπετόβ στο  68’.

Άριστος ο διαιτητής Λάμπρου.

ΙΚΑΡΟΣ: Κατσαπρίνης, Κυριλίουκ, Σύρος, Μπάρλος, Μάρκου, Ανδρεάδης, Μπετσόλι(80’ Ζώτο), Τεπετόβ, Φωτιάδης, Αθανασόπουλος, Μάμμας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλεξόπουλος, Δημητρόπουλος, Σκαμαντζούρας, Γκιόκας, Πασαδάκης, Μπήκας, Κολέτσι(83’ Κίτσας), Μαυρίδης(64’ Ντόκα), Λέλος, Παγώνης(82’ Τράλος), Γκούμας(72’ Κάσσος).