Connect with us

6ος Όμιλος

Ρόδος – Αιολικός 2-0

Published

on

Η Ρόδος επικράτησε 2-0 του Αιολικού κάνοντας άλλο ένα βήμα στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Αντίθετα η ομάδα της Μυτιλήνης επικεντρώνεται στους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες τελικούς…κόντρα σε Παναρκαδικό και Κιθαιρώνα.

Ο Αιολικός έμεινε από νωρίς μόλις στο 18′ με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Τσομπανέλλης για μαρκάρισμα ως τελευταίος παίκτης στον Μπουντόπουλο.Παρολο αυτά το πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστικό και απο τις δύο ομάδες.

Στο ημίχρονο ο προπονητής των ελαφιών πέρασε στον αγώνα του Παπαδόπουλο και Δελαπόρτα.Ο Δελαπόρτας ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς στο 48′ μετά από δική του ενέργεια ο Χασομέρης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Αιολικός με δέκα παίκτες δεν μπορούσε να κάνει και πολλά κρατώντας ίσως δυνάμεις και για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια. Στο 82′ ο Δελαπόρτας με ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 2-0 για τη Ρόδο.

Από πλευράς Αιολικού αγωνίστηκε για αρκετά λεπτά ο Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης.

AΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Καταρτζής, Σουλάι, Μισέλ(Σούλης 86′), Γκίνης(Δελαπόρτας 46′), Μαρτσάκης(Παπαδόπουλος 46′), Χασομέρης(Νικολόπουλος 65′), Μπουντόπουλος, Γιόνδης.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Vladica Petrovic): Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Μπάρκας, Βαλιός(Τριλιανός 56′), Τσομπανέλλης, Σπόλιαριτς, Παλαμούτσης(Καλόμπο 78′), Μπουρούς(Τσιπάς 54′),Λαμπράκης(Τσουβαλτσίδης 54′).

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio