Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Σπουδαίο «διπλό» ο Άφοβος, 4-2 τον Τριφυλλιακό

Published

on

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Άφοβος που επικράτησε με 4-2 του Τριφυλλιακού. Η ομάδα του Γιάννη Γεωργόπουλου με 15 παίκτες στην αποστολή κατάφερε να «αποδράσει» από τα Μελίσσια και να σκαρφαλώσει στη 12η έχοντας 20 πόντους. Παράλληλα, πλησίασε στους δυο βαθμούς το συγκρότημα του Γιώργου Κατσαρού για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Ηλιόπουλος, αλλά στο 14’ ο Βασιλόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1. Ο Πυργής έδωσε νέο προβάδισμα στον Αφοβο στο 23’, ώστε να απαντήσει ο Βασιλόπουλος εκ νέου για το 2-2 στο 42’. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 59’, ο Σαλίτα σημείωσε το 3-2, ενώ στο 68’ ο Πυργής βρήκε, ξανά, δίχτυα με κεφαλιά για το τελικό 4-2. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, όμως οι Αγγελόπουλος (σουτ) και Βασιλόπουλος (φάουλ) είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο 80’ και στο 87’ αντίστοιχα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κόκορης Η., Μαρούλης Σ., Καφρίτσας Α.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Βασιλειάδης, Ιωαννίδης, Νικάκης, Γκούντος, Γούμενος, Τριανταφύλλου (71′ Παπαδόπουλος), Αγγελόπουλος, Τριαντούλης (82′ Πετρακάκης), Βασιλόπουλος, Ζαχαριάς (71′ Ζάχαρης), Παυλόπουλος.

ΑΦΟΒΟΣ (Γιάννης Γεωργόπουλος): Πετρόπουλος, Βενιέρης, Μιζύρι, Γ. Ξούρας, Λαζανόπουλος (46′ Μπέλιος), Τζωρτζάτος, Μήτσος, Ηλιόπουλος, Πυλαρινός (86′ Β. Ξούρας), Σαλίτα, Πυργής (90′ Τσόγκας).