Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Στα πέναλτι ο Αστέρας Ζωγράφου απέκλεισε εκτός έδρας τον Αρη Πετρούπολης

Published

on

Σε ένα ματς με καταπληκτική εξέλιξη, ο Αστέρας Ζωγράφου κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι να αποκλείσει τον Αρη Πετρούπολης και να προκριθεί στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με ισοπαλία 3-1 και στα πέναλτι ο Αστέρας επικράτησε με 5-4.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και μόλις στο 2′ ο Τσίγκος έκανε το 0-1. Ο Τζαβάρας με δύο γκολ στο 36΄και στο 38′ έκανε το 0-3, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Οι γηπεδούχοι εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο μέρος και αφού στο 62′ ο Αχμέτ μείωσε 1-3 και ο Νησαριώτης στο 73′ σε 2-3, στο 80′ ο Καραδήμας ισοφάρισε σε 3-3 στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε κάτι, και στη διαδικασία των πέναλτι ο Αστέρας επικράτησε με 5-4 έχοντας ήρωα τον γκολκίπερ Λαχανά που απέκρουσε δύο πέναλτι.

Διαιτητές: Σύψας, Παπαπαύλου, Αρβανίτης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βακαλόπουλος, Λάπα, Κορώνης, Χριστούλης, Αχμέτ, Σταυρόπουλος (106′ Κορφιάτης), Καραδήμας, Ζέρβας (46′ Νησαριώτης), Τρακόσης, Κουτρούλης, Σαγανάς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λαχανάς Θ, Παπαθανάσης Σ., Κακαριάρης, Βάσιλας (61′ Βραχίμη), Εξηντάρης (46′ Παπαθανάσης Ν.), Καραγιάννης, Τσίγκος (74′ Κυριαζής), Μεταξούλης (61′ Ρουπακιάς), Γιουρετζίδης (94′ Λαχανάς Α.), Τσιάκαλος, Τζαβάρας.