Connect with us

Γ Εθνική

Στην Γ’ Εθνική ο Κεραυνός Κερατέας, 4-1 τον Αιγέα Πλωμαρίου

Published

on

Την άνοδο του στην Γ’ Εθνική πανηγυρίζει πλέον ο Κεραυνός Κερατέας, που επικράτησε με 4-1 επί του Αιγέα Πλωμαρίου και σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20′ όταν η προσπάθεια του Τζάκσον σταμάτησε στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 22′ όταν ο Μαγγανάς έκανε το 1-0. Στο 32′ ο Τζάκσον έκανε το 2-0 μετά από σουτ του Μπουντόπουλου στο δοκάρι, ενώ στο 37′ ο Πρωτούλης Π. με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μελιωσε σε 2-1. Στο 44′ ο Μπουγιούκος έκανε το 3-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Ο ίδιος παίχτης στο 70′ με κεφαλιά έκανε το 4-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κεραυνός είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Σαχσανίδη.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Καλογερόπουλος, Κοκκινάκης, Δαρδαμάνης, Ρέτζο (80′ Ντόβας), Μπουγιούκος, Βαγγέλη, Μαγγανάς, Κυριαζής (73′ Πασκάλι), Σούλτσε (73′ Τραγουστής), Μπουντόπουλος (80′ Σαχσανίδης), Τζάκσον (80′ Κρητικός).

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Προκόπης Καρτάλης): Ζαχαρής, Καλαφάτης, Σαλταμάρας (83′ Μαυραγάνης), Ι. Πρωτούλης, Σούμα, Π. Πρωτούλης (83′ Μερτζάνης), Μιχαλάκης, Ψάνης (25′ λ.τρ. Α. Πρωτούλης), Βελούτσος, Κόμβος (65′ Κασάι), Κλούρας.