Connect with us

Γ Εθνική

Ο Πέτρος Δημητρίου νέος προπονητής στον Αχαρναϊκό

Published

on

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ

Ο Αχαρναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο νέος προπονητής του Αχαρναϊκού είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και διαθέτει πολυετή και ιδιαίτερα πλούσια παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας υπηρετήσει το άθλημα από τον πάγκο αλλά και από επιτελικές θέσεις.

Η προπονητική του διαδρομή περιλαμβάνει σημαντικούς σταθμούς στις εθνικές κατηγορίες. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στην Ηλιούπολη, τον Βύζαντα Μεγάρων, τον Κεραυνό Κερατέας, τον Άγιο Δημήτριο, τον Εθνικό Αστέρα, τον Φωκικό, τον Πανηλειακό, τον Παναιγιάλειο, την Πεύκη, τον ΑΟΤ Αλίμου, τη Χαλκίδα, τον Αήττητο Σπάτων, το Αιγάλεω, την Παναχαϊκή, τον Εθνικό Πειραιώς, τον Ατρόμητο Πειραιώς, την ΑΕ Μοσχάτου και τον ΑΟ Θήβα.

Ιδιαίτερη θέση στην πορεία του κατέχει και ο Αχαρναϊκός, καθώς ο Πέτρος Δημητρίου επιστρέφει στον σύλλογο μετά την προηγούμενη παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας το 2017. Τότε είχε αναλάβει τον Αχαρναϊκό τον Αύγουστο του 2017, σε μια περίοδο κατά την οποία ο σύλλογος αγωνιζόταν στη Football League.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στον Αχαρναϊκό, με στόχο να συμβάλει με τις γνώσεις, την εμπειρία και την προσωπικότητά του στη νέα προσπάθεια του συλλόγου.

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού καλωσορίζει ξανά τον Πέτρο Δημητρίου στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο έργο του.

Πέτρο, καλώς ήρθες ξανά στον Αχαρναϊκό! ☘️

#Acharnaikos #PetrosDimitriou #EdoEinaiMenidi