Connect with us

Γ Εθνική

Στον ΟΦΗ ο Μάτζιος…

Published

on

Ο 28χρονος διεθνής στράικερ Βαγγέλης Μάντζιος από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ειναι ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ!

 

Τις τελευταίες ημέρες κορυφώθηκαν οι διαπραγματεύσεις του μάνατζερ του Μάντζιου Αλέξανδρου Κοπαρίδη και του ίδιου του ποδοσφαιριστή με τον Νίκο Μαχλά. Οι οποίες οικονομικές διαφορές ξεπεράστηκαν και οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία και ο Βαγγέλης Μάντζιος θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τον ΟΦΗ!

 

Οι υπογραφές θα πέσουν σήμερα το βράδυ (8/9) στο Ηράκλειο, με τον ποδοσφαιριστή να μεταβαίνει στην Κρήτη.

 

Η αμοιβή του διεθνούς επιθετικού (7 φορές διεθνής) για το συμβόλαιο ενός έτους με τον ΟΦΗ θα ανέρχεται περίπου στα 180.000 ευρώ.

 

Ο ποδοσφαιριστής είχε στα χέρια του και άλλες προτάσεις, ωστόσο ο ΟΦΗ είχε καταθέσει εξαρχής την καλύτερη πρόταση όσο αναφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο ΟΦΗ προέφερε 30.000 ευρώ (ετησίως) περισσοτερα στον παίχτη. Οι όποιες αντιρρήσεις του Μάντζιου να έρθει στον ΟΦΗ κάμθηκαν και έτσι ο διεθνής φορ ντύνεται στα ασπρόμαυρα.

 

Σίγουρα ένα δυνατό όπλο προστίθεται στην φαρέτρα του Νίκου Αναστόπουλου που πρέπει τώρα σε λίγες μέρες να εντάξει στην ομάδα όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ δημιουργώντας ενα σύνολο με συνοχή!

 

Ποιος ειναι ο Βαγγέλης Μάντζιος ..

 

Ο Βαγγέλης Μάντζιος ξεκίνησε τη σημαντική καριέρα του από τον Πανιώνιο στα 18 του χρόνια.

 

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην Α’ Εθνική έχοντας πολύ καλή παρουσία με 67 συμμετοχές και 18 γκολ.

 

Το καλοκαίρι του 2005 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό μαζί με το άλλο αστέρι των «κυανέρυθρων» τότε, τον Αλέξανδρο Τζιόλη.

 

Ο Μάντζιος με τον Παναθηναϊκό στα έξι χρόνια της παρουσίας του μέχρι και φέτος το καλοκαίρι μέτρησε 65 εμφανίσεις και 26 τέρματα, ενώ στο διάστημα που ανήκε στους «πράσινους» έπαιξε δανεικός σε τρεις ευρωπαϊκές ομάδες.

 

Ο νέος σέντερ φορ του ΟΦΗ έχει αγωνιστεί στη Γερμανία με την Αϊντραχντ Φρανκφούρτης για ένα εξάμηνο έχοντας 6 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ έπαιξε για μισή σεζόν από το 2009 μέχρι και το 2010 στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης με την οποία είχε 14 εμφανίσεις και 6 τέρματα.

 

Πέρυσι το καλοκαίρι αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού δόθηκε δανεικός από την αθηναϊκή ομάδα στην Πορτογαλική Μαρίτιμο μαζί με τον Χρήστο Μελίσση αλλά η παρουσία του εκεί έληξε άδοξα καθώς είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στο δεξιό γόνατο και μέτρησε μόλις μια συμμετοχή με τους Πορτογάλους.

 

Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών ο ΟΦΗ τον έφερε στο Ηράκλειο!

 

Ο Μάντζιος μετράει 7 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

omilitis.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply