Connect with us

slideshow

Στο 90′ η Άνοιξη 2-1 την Βουλιαγμένη – Διακοπή και ξύλο το “μενού”…

Published

on

Ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της πραγματοποίησε η Άνοιξη καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκοτ επιβλήθηκε στο 90’  σε ένα επεισοδιακό ματς στο ντέρμπι της «ουράς» της Βουλιαγμένης με 2-1 και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5’ με τον Τσιρλή, για να ισοφαρίσει η Άνοιξη στο 22’ με τον Λαγαστή. Στο 29’ ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος απέβαλε τους Καντιδάκη και Μάστορα που συνεπλάκησαν. Η απόφαση αυτή προκάλεσε «θύελλα» διαμαρτυριών, με την ένταση να κορυφώνεται και στην εξέδρα και τον διαιτητή να αναγκάζεται στο 43’ να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους οι φιλοξενούμενοι «έχασαν» και τον Τσιρλή(2η κίτρινη) και με αριθμητικό πλεονέκτημα η Άνοιξη πίεσε και πέτυχε το «χρυσό» γκολ στο 90’ με τον Αθνασόπουλο. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Παπιδάκη στο 54’ .

Διαιτητής: Ζαχαρόπουλος Α

ΑΝΟΙΞΗ: Μαμάης, Ζώτος (62′ Ζέγκος), Κωλότας, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Καντιδάκης, Γιοδάμπαλης (78′ Λιγωμένος), Σκούρας, Παπιδάκης (90’+2 Δαρζέντας), Λαγαστής.

 

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Τσουνάκης, Λιόλιος (90′ Μπακάλης), Τσιρλής, Αντάρτης, Σταυρόπουλος, Παπαβασιλείου, Καρδαμίτσης, Μανταλώζης (79′ Καραμήτρος), Πούλας, Μάστορας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply