Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Συμφωνία με Κολοβό οι Τράχωνες

Published

on

Την πρώτη τους κίνηση την έκαναν ήσυχα και ωραία. Παρ’ όλα αυτά, οι Τράχωνες δεν δείχνουν ότι θα μείνουν εκεί, πραγματοποιώντας καθημερινά επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν σταθεί επάξια στην Α’ ΕΠΣΑ.
Άλλωστε, κάθε χρόνο οι «μπλε» έχουν ως στόχο να δημιουργούν σύνολα που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και πάνω σε αυτό το μοτίβο θα επιδιώξουν να… χτίσουν τη νέα τους ομάδα.
Ο Γιώργος Παπακωστούλης έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές και έτσι το πλάνο βαδίζει κατ’ ευχήν, με τον πρόεδρο Χρήστο Τσιουρή και τους συνεργάτες του να δίνουν το δικό τους αγώνα κάθε μέρα ούτως ώστε να κλείσουν τις τρύπες που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ.
Έτσι, οι «μπλε» ήρθαν σε συμφωνία με έναν ικανότατο μεσοεπιθετικό που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά με την οξυδέρκεια, τις κάθετες πάσες του και τις αριστουργηματικές εκτελέσεις φάουλ.
Συγκεκριμένα, κοινή πορεία πλεύσης με την ομάδα από τον Άλιμο θα βαδίσει από εδώ και στο εξής ο Αντώνης Κολοβός.
Ο 34χρονος «playmaker» θα έχει το ρόλο της δημιουργίας στο παιχνίδι της ομάδας από τα νότια προάστια και ως εκ τούτου διοίκηση και προπονητές των Τραχώνων θα περιμένουν αρκετά από τον Κολοβό και την ποιότητα του.
Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟ Ρουφ ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Μικρασιατικό, Ηλυσιακό, Τερψιθέα, Πέρα Κλουμ και Άγιο Ιερόθεο.