Connect with us

3ος Όμιλος

Συμφωνία με πέντε ο Βύζας

Published

on

Η αρχή έγινε χθες με την απόκτηση του Γιάννη Μπράχο ωστόσο η διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αφού μετά από συντονισμένες κινήσεις προχώρησε περαιτέρω την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 24χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Γερογιάννη ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στη Μάρκο ενώ έχει περάσει από την Α.Ε. Μοσχάτου και το Παλαιό Φάληρο. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξαν ακόμη ο 20χρονος στοπερ Κώστας Μπαντούνας με θητεία σε Κηφισιά, Πανιώνιο και Βερόνα καθώς επίσης και ο αμυντικός μέσος Χρήστος Ρόκα ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Δόξα Βύρωνος. Παράλληλα, ο Βύζαντας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον 23χρονο ακραίο οπισθοφύλακα, Κώστα Θεοφανόπουλο ο  οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναιγιάλειο, Φωκικό και Γλυφάδα ενώ υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Μίχα θα προπονείται ο 19χρονος ακραίος επιθετικός, Ανδρέας Μαρινόπουλος με θητεία σε Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου.

Στο θέμα των  ανανεώσεων να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Δυτικής Αττικής παρέμειναν οι Κώστας Χατζημελετιάδης, Ιερόθεος Βαρελάς, Κ. Μούστα και Κώστας Αλεβίζος.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία των κιτιρνόμαυρων για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει σήμερα στις 18.00 στο γήπεδο της ομάδας και θα γίνει υπό το βλέμμα του προπονητή Κυριάκου Μίχα και του γυμναστή, Δημήτρη Μανταλόβα.