Connect with us

5ος Όμιλος

Συνεργασία με Βλαβιανό το Μοσχάτο

Published

on

Με ανακοίνωση το Μοσχάτο έκανε γνωστή την πρόσληψη του Λευτέρη Βλαβιανού στη θέση του γυμναστή.

Το δελτίο τύπου

Η ΑΕ Μοσχάτου ανακοινώνει την συνεργασία με τον γυμναστή Βλαβιανό Λευτέρη.

Η απόκτηση του πτυχίου καθηγητή φυσικής αγωγή στο πανεπιστημίο φυσικής Αγωγής του Βελιγραδίου,του έδωσε την δυνατότητα να δουλέψει σε διαφορετικά αθλήματα ομαδικά και ατομικά στην ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση.
Τα τελευταία 6 χρόνια έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση και εξειδίκευση στο χώρο του ποδοσφαίρου,ξεκινώντας από ποδοσφαιρικά σωματεία του Πειραιά.
Τα έτη 2016 & 2017 εργάσθηκε στις ακαδημίες της γνωστής και αναγνωρισμένης πανευρωπαϊκός Κράσνονταρ Ρωσίας,με σκοπό να καθιερώσει την ενδυνάμωση στις αναπτυξιακές ηλικίες ως σημαντικό κομμάτι της καθημερινής προπόνησης και του εβδομαδιαίου μικρόκυκλου.
Ενδυνάμωση,αντοχή,ταχυδύναμη,ιδιοδεκτικότητα,συναρμογή ,λειτουργική προπόνηση,ήταν οι τομείς που επικεντρώθηκε αυτό το έργο ,όσον αφορά την εκγύμναση και φυσική κατάσταση .
Τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν,πρώτες και δεύτερες θέσεις στα πρωταθλήματα Ρωσίας, Κ14 ,Κ16, καλά πλασαρίσματα σε ευρωπαϊκά τουρνουά σε όλες τις κατηγορίες,καθώς και συμμετοχές παικτών στην Εθνική Ρωσίας.
Ο κ.Βλαβιανος θα εχει υπο την επιβλεψη του τα τμηματα Κ-18 και Κ-16 σε ότι εχει να κανει την ενδυναμωση των νεαρων αθλητων μας.