Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Συνεχίζει στην ΑΕ Σαρωνικός Αίγινας ο Θ. Μπακόμητρος

Published

on

Η αλήθεια είναι πως δε γνωρίζουμε ακριβώς το πλάνο της επόμενης μέρας για την ομάδα μας. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερες δημοσιεύσεις , δε μας είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα αγωνιστούμε την επόμενη χρονιά. Ούτε μπορούμε να βαδίσουμε και να σχεδιάσουμε μόνο με θεωρίες , χτίζοντας μια ομάδα που δε θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ευχόμαστε πραγματικά να τελειώσει όλη αυτή , η τουλάχιστον περίεργη , κατάσταση ,όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με το πιο αίσιο τέλος. Έχοντας όμως το βάρος και τη συνείδηση , του να διοικούμε έναν ιστορικό οργανισμό όπως ο Σαρωνικός , καλούμαστε να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται.
Όλα αυτά τα αναφέραμε στο Θανάση Μπακόμητρο στη συνάντηση που είχαμε και τη πρόταση ανανέωσης που του προσφέραμε.
Ωστόσο τίποτα δεν είναι δυνατόν να υπερβεί την αγάπη αυτού του ανθρώπου για αυτόν τον σύλλογο. Τη στιγμή που άλλοι θα έφευγαν τρέχοντας , ο Θανάσης δέχτηκε για μια ακόμα φορά να μπει μπροστά !!!!
Κυρίες και Κύριοι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επισήμως ότι ο Θανάσης Μπακόμητρος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σαρωνικό μας.
Καλή επιτυχία Θανάση. Ξέρουμε ότι αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι δύσκολο.
Αλλά τα δύσκολα είναι για αυτούς που μπορούν…..