Connect with us

6ος Όμιλος

Σφύζει από υγεία ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Λίγος καιρός απομένει από την επίσημη έναρξη των πρωταθλημάτων της Γ’ Εθνικής και στον Εθνικό Πειραιά τα πράγματα δείχνουν κυλούν ομαλά και ο ιστορικός σύλλογος να σφύζει ξανά από υγεία.

Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια ενωτικού χαρακτήρα, καθώς αρκετοί παλιοί επιφανείς παράγοντες και φίλοι του  Εθνικού έχουν βγει μπροστά να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα, διαψεύδοντας τις όποιες φήμες κυκλοφορούσαν για μη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Συνοδοιπόρος όπως πάντα και ο κόσμος των Πειραιωτών, που έχει αγκαλιάσει και πάλι αυτή την προσπάθεια και βρίσκεται πάντα στο πλευρό της διοίκησης.

Έχοντας κρατήσει η ομάδα τον περσινό κορμό της και με προσθήκες ποιοτικές όπως οι Βασιλείου, Νταλακούρας, Δρόσης και Σεκούμπα, ο Εθνικός αναμένεται και στο νέο πρωτάθλημα να πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα το επόμενο διάστημα πρόκειται να γίνουν ακόμα δυο δυνατές κινήσεις, που θα ενισχύσουν περισσότερο το ρόστερ του προπονητικού διδύμου Καλύβα- Πανταζή.

Στο κομμάτι της επικοινωνίας, πληροφορίες μας θέλουν στον πειραϊκό σύλλογο να έχει επιστρέψει στο γραφεί τύπου ο γνωστός αθλητικογράφος Κώστας Μιαούλης.

Όσον αφορά το γηπεδικό, θέμα που κάθε χρόνο ταλανίζει το σωματείο, φέτος όλα δείχνουν ότι μέχρι πρότινος ο Εθνικός θα αγωνίζεται στο γήπεδο του Περάματος.