Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Ο Εθνικός 4-2 την Αστυπάλαια Κορυδαλλού

Published

on

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου πήρε ο Εθνικός Πειραιά απέναντι στην Αστυπάλαια όπου επικράτησε δύσκολα στο τελευταίο δεκάλεπτο… της αναμέτρησης  με 4-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 35’ με τέρμα του Γεωργούση και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 51’ από τον Σάμσον  που στο 69’ σημείωσε και δεύτερο τέρμα ανατρέποντας το σκορ (2-1).  Στο 70’ ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Κοτσοβό αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα στον αγωνιστικό χώρο γεγονός που προκάλεσε διαμαρτυρίες στον διαιτητή Δαμιανάκη με την Αστυπάλαια να έχει παράπονα γενικότερα για τα σφυρίγματα του.

Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ κατάφερε τελικά στο 75’ αρχικά  να φέρει το ματς στα ίσια με τέρμα του Βαλαβανόπουλου (2-2) και οκτώ λεπτά αργότερα να πάρει το προβάδισμα με τον Ζωγραφάκη σκοράροντας για το 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Βαλαβανόπουλος στο 86’

Οι Πειραιώτες είχαν και δυο δοκάρια  με τους Τσιάβο στο 62′, και Κυριαζή στο 83′.

Αστυπάλαια Κορυδαλλού: Καραθανάσης, Χαραλαμπόπουλος, Παυλάκης, Βουρλής, Μακρής, Κυρπιώτης(46′ Σαμσόν), Μάντζαρης(92′ Κόρμπος), Λάππας(92′ Ευστρατιάδης), Κώστας(92′ Μαλούχος), Κοτσοβός, Δεμενόπουλος(84′ Τζαφεράι).

Εθνικός Πειραιά:  Παπαγελλής Γ. , Παπαγελλής Β., Κρητικός (80′ Ζωγραφάκης) , Πούλος, (68′ Θεοδώρου) Κατσόγιαννος, Λαμάϊ, Ζαμάνης (65′ Πλουμάτος) , Τσιάβος, Σέχου, Γεωργούσης (65′ Βαλαβανόπουλος) , Σεκούμπα (68′ Κυριαζής)