Connect with us

8ος Όμιλος

Σωκιανός: “Η ελληνική δικαιοσύνη… μίλησε”

Published

on

Το πρόσωπο στον οποίο ο Ηρόδοτος οφείλει πάρα πολλά όσον αφορά τις σπουδαίες επιτυχίες που έχει σημειώσει είναι ένα και αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.  Ο λόγος για τον πρόεδρο της ομάδας, Στέλιο Σωκιανό ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια έχει βαρεθεί να χαμογελάει και να πανηγυρίζει ανόδους και επιτυχίες.

Η δικαίωση από την Πειθαρχική Επιτροπή ήρθε σαν… θείο δώρο στους Ηρακλειώτες που πανηγυρίζουν την άνοδο στην Football League.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου όπου αναφέρθηκε στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής λέγοντας:

“Μας ανακοίνωσαν πριν από δυο ώρες για τη θετική έκβαση της απόφασης. Εμείς είχαμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι επιβραβεύτηκε ο κόπος άλλη μιας χρονιάς που είναι ιστορική για τον Ηρόδοτο. Η ομάδα αυτή έχει χτιστεί σε γερές βάσεις δίνοντας όραμα και φιλοσοφία σε δικά της παιδιά. Με προπονητή ένα εξαίρετο άνθρωπο και το τεχνικό επιτελείο. Η ομάδα βρίσκεται από σήμερα στην Football League εκεί που αξίζει να βρίσκεται ο Ηρόδοτος. Είμαστε ευχαριστημένοι και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, το συμβούλιο, τους παίκτες, τον εξαίρετο κόσμο που μας στήριξε από την πρώτη μέρα. Στα ματς με Εθνικό και Σπάτα παρά τα άτυχε αποτελέσματα χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παικτών δείχνοντας ότι  αποδέχονται την ήττα”.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε που ήσασταν δίπλα μας και ενδιαφερθήκατε και παίξατε ρόλο σε αυτή την άνοδο”.

Ερωτηθείς εάν θα αποχωρήσει, όπως είχε τονίσει, από την προεδρία της ομάδας, ο κ. Σωκιανός είπε:

” Αμ’ επος αμ’ εργον. Ότι είπαμε το καναμε. Όφειλα στην οικογένεια μου μια υπόσχεση, οτι δεν θα ηγηθώ στην προεδρία. Θέλω να παραμείνω και θα παραμείνω σε οποιοδήποτε άνθρωπο σοβαρό, είτε σαν τεχνικός διευθυντής που μ’ αρέσει αυτο το πόστο είτε σαν τεχνικός σύμβουλος”.