Connect with us

Γ Εθνική

Τέλος από τον Άγιο Ιερόθεο ο Σάκης Σάσσαλος

Published

on

Πριν καλά καλά προλάβει να γίνει παρόν, ο Σάκης Σάσσαλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Αγίου Ιεροθέου.

Περίπου 15 ημέρες κράτησε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον έμπειρο τεχνικό να αποχωρεί από την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου..

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ανακοινώνει ότι ο κ. Σάκης Σάσσαλος υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας η οποία έγινε αποδεκτή. Ευχαριστούμε τον Σάκη Σάσσαλο για τη συνεργασία και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστοσελίδα μας Stoplekto.gr επικοινώνησε με τον Σάκη Σάσσαλο, ο οποίος μας εξήγησε τους λόγους που αποχωρεί από τον σύλλογο. Ας δούμε τι μας είπε…

«Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία και το βάρος της φανέλας αυτής της ομάδας και επειδή  έχω φίλους στον Άγιο Ιερόθεο,  θέλω να βγαίνω έξω με ψηλά το κεφάλι. Μου έγινε πρόταση να αναλάβω την ομάδα με τις συνθήκες που υπήρχαν πριν από 20 ημέρες, όμως στην πορεία διαφώνησα κάθετα με την λειτουργία, τη δομή και την οργάνωση της ομάδας στα αγωνιστικά θέματα. Εύχομαι πραγματικά η ομάδα να βρει το δρόμο της αλλά θεωρώ ότι η κατάσταση που επικρατεί τη  συγκεκριμένη στιγμή δεν μου επιτρέπει πρώτα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου και μετά τους ανθρώπους του ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ.

Ψυχολογικά δεν θα μπορούσα να προσφέρω αυτά που θα ήθελα. Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτα από όλα, επειδή έχω εκτεθεί σε πολλούς ανθρώπους (ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, ομάδες, προπονητές) είναι να επανορθώσω μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας γιατί και εγώ αυτή τη στιγμή εμεινα κατά κάποιο τρόπο ξεκρέμαστος. Όπως είπα και στους ανθρώπους της ομάδας, δεν νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει μια ομάδα Γ’ Εθνικής με τον τρόπο που είδα τις τελευταίες 20 ημερες.»