Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τέσσερα αποκτήματα για την Δόξα Βύρωνος – Ναυάγιο με Σαντριά

Published

on

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ πρόσθεσε η Δόξα Βύρωνος. Οι ‘κυανόλευκοι’ απέκτησαν ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές και έφτασαν συνολικά τις 17 μεταγραφές στο φετινό παζάρι. Πιο συγκεκριμένα, ‘κάτοικοι’ Βύρωνα θα είναι, πλέον, οι Τάσος Μαναρίτσας, Κουντού Λουσιέν, Βαγγέλης Ντεμάι και Γιάννης Νομικός. Ο πρώτος είναι 19 ετών (λογίζεται ως μικρός), αγωνίζεται ως φορ και προέρχεται από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Λουσιέν είναι 23χρονος μέσος (‘δεκάρι’ και ‘οκτάρι’), Ιβοριανός στην καταγωγή και προέρχεται από ένα εξάμηνο στο Κερατσίνι (10 συμμετοχές, 2 γκολ), όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Πειραιά. Επόμενο απόκτημα ο Ντεμάι από την Δόξα Παραλίας Πατρών. Είναι 23 ετών κι αυτός, διαθέτει καλά στοιχεία για τον ρόλο του επιτελικού μέσου ενώ τον συνοδεύουν καλές συστάσεις από την θητεία του σε Παναχαϊκή (νέους) και Εθνικό Σεγκεϊκών. Την τετράδα κλείνει ο 15χρονος αμυντικός χαφ, Γιάννης Νομικός, μια μελλοντική επένδυση προερχόμενη από την Κ-17 του Πανιωνίου που θα ενισχύσει το εφηβικό της Δόξας.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Στράτος Βακερλής (Τ, 24 ετών από Χαλάνδρι), Άρης Χριστοδουλάκης (Τ, 25 ετών από Νικηφόρο), Λευτέρης Αργυρός (Τ, 18 ετών από ΑΟ Βύρων), Ορφέας Παρασκευόπουλος (Α, 21 ετών από Διάνα Ηλιούπολης), Πάρις Βακερλής (Α, 19 ετών από Χαλάνδρι), Πέτρος Χαλβατζής (Α, 24 ετών από Χαλάνδρι), Γιάννης Τσακιράκης (Α, 23 ετών Εθνικός Πειραιώς), Λάμπρος Λιόνας (Μ, 23 ετών από Καματερό), Λουκάς Βγένας (Μ, 15 ετών από ΠΑΟ Κυριακίου), Κώστας Καλτσής (Μ, 21 ετών από Θρασύβουλο), Αποστόλης Στρέμπας (Μ, 20 ετών από Δόξα Μεγαλούπολης), Γιάννης Γεωργουδάκης (ΜΕ, 24 ετών από Χαλάνδρι) και Δημήτρης Κασσιανός (ΜΕ, 19 ετών νέοι Ολυμπιακού).

Τέλος, πολύ κοντά στον Βασίλη Σαντριά βρέθηκε η Διοίκηση των ‘κυανόλευκων’. Ο ταλαντούχος επιθετικός αποχώρησε από την Αγία Παρασκευή, όπου προετοιμαζόταν, για την Δόξα, όμως δεν βρέθηκε η οικονομική φόρμουλα και οι συζητήσεις κατέληξαν σε ναυάγιο.