Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τεράστιο διπλό στο φινάλε η Ελπίδα, 3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου

Published

on

Σε ένα καταπληκτικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Ζωγράφου.

Η ομάδα του Θανάση Βάλσαμου έφτασε έτσι τους 6 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι του Μπάμπη Κατσάνου παραμένει χωρίς νίκη και έχει ένα βαθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28′  όταν με αυτογκόλ του Παπαπαναγιώτου έγινε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο 45′ και με τον Αδαμόπουλο να ισοφαρίζουν σε 1-1. Στο 50′ ο Γεωργακόπουλος έβαλε μπροστά την Ελπίδα κάνοντας το 1-2, με τον Ρουπακιά στο 75′ να φέρνει το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Στο 90′ ο Αδαμόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γγκολ έκανε το τελικό 2-3.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μίχος, Πολυμερόπουλος (64′ Βραχίμη), Τσιάκαλος, Παπαθανάσης, Εξηντάρης, Καραγιάννης (64′ Βάσιλας), Μπασινάς, Δημητρίου (74′ Μεταξούλης), Ξανθόπουλος (46′ Κυριαζής), Καραμάνος, Λαχανάς (34΄Ρουπακιάς).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Καλκάνης, Στεργίου (64′ Κότσαλος), Παπαπαναγιώτου. Ντέντια, Δούκας (46′ Παρασκευόπουλος), Μαρκουλής (64′ Μαλαμίδης), Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσοπανάκος (84′ Πάσχος), Γεωργακόπουλος.