Connect with us

stoplekto

Το πρώτο πανελλήνιο Grand Prix Powerliftιng

Published

on

Το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου και το Dynamo Kettlebells διοργανώνουν το 1ο πανελλήνιο Powerlifting και Kettlebell Sport Grand Prix, που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαΐου στο χώρο του The Core Crossfit- Kickbox, που βρίσκεται επί της οδού Γιαννιτσών 97 στο Περιστέρι.

Το Σάββατο 23 Μαΐου το Ελληνικό Σωματείο Δυναμικού Τριάθλου σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Global Powerlifting Alliance(GPA), προκηρύσσει την πρώτη Επίσημη Σχολή Κριτών Δυναμικού Τριάθλου με εισηγητές τους Διεθνής κριτές κ. Winferd Kebenge, επίσημο εκπρόσωπο της GPA Cameroon, τον κ. Χάρη Τραστόγιαννο, Πρόεδρο του ΕΣΔΤ και τον κ. Ανδρέα Κωλέττη, Διευθυντή της Σχολής και εκπρόσωπο GBA Greece.

Πιο συγκεκριμένα για το Δυναμικό Τρίαθλο, οι αθλητές πέρα από τον τίτλο του πρώτου στην Ελλάδα, θα διεκδικήσουν θέσεις για τη σύσταση των ομάδων που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα των Διεθνών Ομοσπονδιών Global Powerlifting Alliance(GPA ) και International Powerlifting Organization(IPO) που ακολουθούν φέτος και το 2016.

Σε συνεργασία με το Special Olympics Ελλάς θα υπάρχει κατηγορία Special Olympics Powerlifting με τη συμμετοχή Unified αθλητών. Τα Unified αθλήματα είναι αγώνες Κοινωνικής Ένταξης των Special Olympics. Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αθλητές των Special Olympics και αθλητές χωρίς διανοητική αναπηρία σε αθλήματα, για προπονήσεις και αγώνες.

Θα υπάρχουν Κατηγορίες βάρου,ς ηλικιακές, κατηγορίες και αγωνίσματα σύμφωνα με τους κανονισμούς της GPA/IPO.

Η υγειονομική κάλυψη του 1ου πανελλήνιου Grand Prix θα γίνει από τον “Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό”, Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply