Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τρένο απο Αγίους Αναργύρους η Πεύκη

0-2 η ομάδα των Βορείων Προαστείων

Published

on

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλή απόδοση η Πεύκη κατάφερε να «αποδράσει» με το διπλό από την έδρα των Αγίων Αναργύρων (2-0), οι οποίοι μέχρι τότε διατηρούσαν το αήττητο στην έδρα τους. Κυρίαρχα στοιχεία της αναμέτρησης ήταν οι δυνατές μονομαχίες και η ένταση, ενώ οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Σφακιανάκη. Στο α’ μέρος και οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την πρώτη καλή φάση να σημειώνεται στο 13′, όταν ο Καραδήμος επιχείρησε το σουτ με το Ρούσσο να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Στο 36′ οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χαντέ είχαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Παπανικολάου κατέβασε τη μπάλα μέσα στην περιοχή όμως το που εξαπέλυσε μπλόκαρε σταθερά ο Καραγιάννης.

Στο β’ μέρος ο Αλέξης Γκλεγκλές πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Πλυθίδη προκειμένου να δώσει περισσότερη ώθηση στην επίθεση του, πράγμα που κατάφερε. Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Καραδήμος από αριστερά σέντραρε και ο Πλυθίδης από κοντά δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «μπλε» θα μπορούσαν να είχαν κάνει δυο τα τέρματα τους, όταν ο Σακελλαρίου έπιασε τη κεφαλιά μέσα στην περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 75′ όμως ίδιος ποδοσφαιριστής δεν… συγχώρησε, καθώς εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα της Ένωσης και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Προβληματική η διαιτησία του Σφακιανάκη, ο οποίος είχε βοηθούς τους Τσολάκη και Γεωργάκο.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Ρούσσος, Δεναξάς (46′ Χελιώτης), Γουλοδήμος, Ζαχαρόπουλος, Καράκαλος, Λαμπράκης (75′ Φεσόπουλος), Δριστέλας, Μαχαίρας, Δήμος, Μαλτέζος (79′ Ροδόπουλος), Παπανικολάου.

ΠΕΥΚΗ: Καραγιάννης, Αλεβίζος, Οικονομέας (46′ Πλυθίδης), Παπιδάκης (46′ Μαρκομιχάλης), Ψυλούδης, Παπαγιώργης, Καραδήμος, Σακελλαρίου, Ετόκα, Καραμπέτσος (67′ Πιπεριάς).

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply