Connect with us

3ος Όμιλος

Τρένο η Αναγέννηση Καρδίτσας, 2-0 εκτός τον ΑΟ Σελλάνων

Published

on

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις καλές εμφανίσεις και νίκες των τελευταίων αγωνιστικών, η Αναγέννηση «πέρασε» νικηφόρα από το Προάστιο με σκορ 0-2 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αναγέννηση(43΄Μπακαδήμας, 80΄Λώττας), έφυγε νικήτρια από το Προάστιο, σημειώνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο ΑΟ Σελλάνων γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα, κάνοντας όμως μια καλή εμφάνιση στο αμυντικό κομμάτι.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες:

Ο Γιάννης Μπούρνακας παρέταξε τον ΑΟ Σελλάνων με 4-3-3. Ο Νικολακούλης ήταν κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπαλτάς και Τζάνης στα δύο άκρα της άμυνας, με τους Βαρλάμη και Ποτόσογλου στο κέντρο της άμυνας. Οι Τσαντής, Τσατελάρι και Αετόπουλος στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Γεωργαντζάς, Τσουμάνης και Πιρσικάρου. Αγωνίστηκαν επίσης οι Καλφούτζος, Ντόντα, Δελληγιάννης, Γραμματικός και Γεωργουσούλης.

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου χρησιμοποίησε και πάλι το 4-4-2, βάζοντας τους ίδιους 11 με την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Τσάμης ήταν στο τέρμα, οι Μπακρατσάς και Κουτρομάνος οι δύο πλάγιοι μπακ, ενώ στο κέντρο της άμυνας αγωνίσθηκαν οι Νίκιτς και Μπακαδήμας. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιξαν οι Μπιτέλης και Κοντός, με τους Πολίτη και Γκουγκούδη να αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης. Τζέκος και Ξέρρας αποτέλεσαν το επιθετικό δίδυμο. Αγωνίστηκαν επίσης οι Λώττας, Χασομέρης, Αρχοντής, Θεολόγης και Τσιρογιάννης

Το φιλμ της αναμέτρησης:

1ο ημίχρονο

Στο 8ο λεπτό ο Τζέκος πήρε την κεφαλιά χωρίς όμως να έχει ισορροπία, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει αρκετά άουτ.

Ο Μπακρατσάς στο 17ο λεπτό «δοκίμασε» το πόδι του, όμως δεν απείλησε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Στο 39ο λεπτό ο Πολίτης εκτέλεσε το φάουλ, όμως ο Νικολακούλης σταθερά μπλόκαρε την μπάλα στο κέντρο της εστίας του.

Η Αναγέννηση τελικά «άνοιξε» το σκορ στο 43ο λεπτό με τον Μπακαδήμα. Ο Πολίτης εκτέλεσε το φάουλ και ο νεαρός στόπερ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση να έχει «συντριπτικά» ποσοστά κατοχής, να έχει κάποιες καλές στιγμές και δίκαια να πηγαίνει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Από την πλευρά του ο ΑΟ Σελλάνων στάθηκε πολύ καλά αμυντικά στο πρώτο μέρος, όμως δέχθηκε γκολ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια.

2o ημίχρονο

Ο Γιάννης Μπουρνάκας στις αρχές του δευτέρου μέρους προχώρησε σε τρεις αλλαγές, ανάμεσα τους και στην αντικατάσταση του γκολκίπερ Νικολακούλη στη θέση του οποίου πέρασε ο Δεληγιάννης. Επίσης οι Μπαλτάς και Τσιαντής παραχώρησαν τη θέση τους στους Καλφούντζο και Ντόντα.

Οι «κυανόλευκοι» έχασαν σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 57ο λεπτό, όταν ο Πιρσικάρου με ανάποδο ψαλίδι, έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Τσάμη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πιρσικάρου απείλησε εκ νέου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων με φαλτσαριστό σουτ σημάδεψε το αριστερό «γάμα» του Τσάμη, όμως η μπάλα δε του έκανε…το χατίρι.

Η Αναγέννηση έφτασε μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ στο 66΄ . Ο Ξέρρας σούταρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι του Δεληγιάννη.

Στο 70΄ο Λώττας πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Κοντού. Τρία λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι σε κεφαλιά του Νίκιτς, όμως ο Μπεκιάρης δεν υπέδειξε κάτι.

Τελικά η ΑΣΑ κέρδισε πέναλτι στο 79ο λεπτό, όταν ο Γκουγκούδης ανατράπηκε από τον Βαρλάμη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λώττας, νικώντας τον Δεληγιάννη για το 0-2.

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με την Αναγέννηση να κρατά με σχετική ευκολία το υπέρ της προβάδισμα.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι διατηρήθηκαν στην κορυφή, έχοντας 17 βαθμούς. Την Μ.Τετάρτη ο ΑΟΣ παίζει εκτός με τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ η Αναγέννηση εντός με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.

Πηγή:karditsapress.gr