Connect with us

stoplekto

Τρίτη σερί νίκη για τον Αθηναϊκό «καθαρίζοντας» την Αλσούπολη

Published

on

Ο Αθηναϊκός αξιοποίησε το πολύ καλό πρώτο του ημίχρονο και επικράτησε 2-0 της Αλσούπολης στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα. Κάπως έτσι, έφτασε στο τρίτο διαδοχικό τρίποντο και παρέμεινε στην κορυφή έχοντας 52 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον δεύτερο Άγιαξ Ταύρου. Όσον αφορά τους ‘πράσινους’ ισορρόπησαν στο δεύτερο μέρος, έχασαν και πέναλτι, με αποτέλεσμα να ηττηθούν και να παραμείνουν όγδοοι έχοντας 29 πόντους.

Το 1-0 πραγματοποίησε ο Μοροσάνου στο 7′ παίρνοντας το ριμπάουντ σε αμυντική σύγχυση των γηπεδούχων. Στο 22′ ο Παριανός πέτυχε ένα άξιας ομορφιάς γκολ εκτελώντας απευθείας το κόρνερ που δυσκόλεψε τον Κόκκινο, ο οποίος δεν γλίτωσε το 2-0. Στο δεύτερο μισό και συγκεκριμένα στο 61′ ο Γιακουμέλος ανέτρεψε τον Αχμέτ εντός περιοχής και είδε την δεύτερη κίτρινη του Αργυρού. Ο Κυριαζής ανέλαβε το πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ διατηρώντας το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Αργυρός Π., Βαξαβανέλλης Β., Τσατσούλης Ι.

Αθηναϊκός (Τάσος Τασιόπουλος): Αθανασόπουλος, Ζαφειράτος, Γιακουμέλος, Βασιλάκης, Κουστουμπέκης, Μοροσάνου, Λάιος (46′ Βουρλούμης), Σούλας, Κρασώνης (74′ Κίλιας), Παριανός (89′ Γκαλγκανόπουλος), Κιουτάκ.

Αλσούπολη (Πάνος Καλαϊτζίδης): Κόκκινος, Μπούσουλας (36′ Παπαδόπουλος), Στρουγγάρης (86′ Παπαδάκης), Μούζος, Ασημακόπουλος, Κυριαζής, Αχμέτ, Μύττης, Μπίμπας, Δώρης Γ., Πατρινός (36′ Κεμαβόρ).