Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τριάρα του Αιγάλεω στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Οι ‘μπλε’ επικράτησαν δίχως προβλήματα 3-0 του Ολυμπιακού Λιοσίων και διατήρησαν το +4 από τον δεύτερο Χαραυγιακό παράλληλα με το +9 από τον τρίτο Θρίαμβο Αθηνών. Αντίθετα, οι ‘ερυθρόλευκοι’ ήξεραν εξαρχής ότι δύσκολα θα έπαιρναν αποτέλεσμα στο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ και γνώρισαν την όγδοη φετινή τους ήττα παραμένοντας στην 14η θέση με 8 πόντους.

Στην ροή της αναμέτρησης, το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή παρήγαγε πολλές φάσεις για γκολ πιέζοντας συνέχεια τον Στουραΐτη και την άμυνα του. Παρ’όλα αυτά, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο χωρίς τέρματα, αλλά με την σέντρα του δεύτερου ένα λάθος άνοιξε τον χορό των γκολ. Ο σταθερός μέχρι εκείνο το σημείο, Στουραΐτης, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε σουτ του Φουκαρά και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-0 έντεκα λεπτά αργότερα από τα πόδια του Μεχμέτογλου, ο οποίος αξιοποίησε από κοντά την ασίστ του Λοϊζίδη καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80′ με ωραίο διαγώνιο σουτ του Λοϊζίδη ύστερα από πάσα του Κοκκιναρά.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Λυμπερόπουλος Δ., Κολλιάκος Α.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής (82′ Αβάσταγος Ν.), Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης, Σταύρου, Τσαρκάνι, Λοϊζίδης, Μεχμέτογλου (75′ Παπαθανασίου), Κοκκιναράς, Φουκαράς.

Ολυμπιακός (Πέτρος Καπώνης): Στουραΐτης, Δούκας, Καρύδης, Μηλιώνης, Γιάκας, Κολιοπάνος, Δασκαλάκης (55′ Παπαδόπουλος), Κωνσταντινίδης (87′ Λαμπρόπουλος), Κίτσιος, Ξενάκης, Μελέτης (87′ Σοφικίτης).