Connect with us

Γ Εθνική

Τριπλή ενίσχυση στον Αγιο Ιερόθεο

Published

on

Σε τρεις ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Αγιος Ιερόθεος, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Ο λόγος για τον 23χρονο αμυντικό Απόστολο Μπαλωμένο (φωτό), τον 25χρονο μέσο Γιάννη Κωτσερίδη και τον 17χρονο μέσο Ανθιμο Καψή.

Η ανακοίνωση για τον Μπαλωμένο…

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Απόστολου Μπαλωμένου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρονών, αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΑΕ Μυκόνου.

Εκτός από τη συγκεκριμένη ομάδα, ο Αποστολος Μπαλωμένος έχει περάσει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Πετράλωνα, ΑΕ Καραϊσκάκης, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και ΠΑΕΕΚ (ομάδα της Κύπρου).

Καλωσορίζουμε τον Απόστολο Μπαλωμένο και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Κωτσερίδη

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κωτσερίδη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 25 χρονών (28/6/1996), αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν οι Άγιοι Ανάργυροι

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Κηφισιά, Παλληνιακό, Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Ιωνικό, Μοσχάτο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτελώντας ένα σημαντικό εργαλείο για την τεχνική ηγεσία.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Κωτσερίδη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Καψή

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άνθιμου Καψή. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 17 χρονών, αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και προέρχεται από την ακαδημία του Παντελή Κουμπή. Είναι γιος του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Μιχάλη Καψή που πανηγύρισε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004 και οι συστάσεις για τις ικανότητες του είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Καλωσορίζουμε τον Άνθιμο Καψή στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.