Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Τσαμόπουλος: “Εξαιρετικά δύσκολη η αναμέτρηση με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης”

Published

on

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Χολαργός αύριο στον αγώνα με τον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Ο Γιώργος Τσαμόπουλος γνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα όμως ο ίδιος συνέστησε την προσοχή του μέσω των δηλώσεων που παραχώρησε όπου και τόνισε:

Θεωρώ την Αργυρούπολη μια σταθερή ομάδα στην κατηγορία που έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και τον υλοποιεί πολύ καλά στο γήπεδο και με πολλά χρόνια τον ίδιο προπονητή που την καθιστά να είναι μια ομάδα με συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα. Το παιχνίδι το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο για εμάς παρ’ όλο που είμαστε γηπεδούχοι. Αλλά είμαστε υποχρεωμένοι μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής να κάνουμε τα πάντα για να ξαναπάρουμε τη νίκη για την ομάδα μας που θα μας δώσει μεγαλύτερο αέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος και που θα συνεχίσει την καλή εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα”.

Εκτός μάχης για το αυριανό ματς έχει τεθεί ο τραυματίας Πασχαλής Νικολαϊδης, ο Κώστας Μιχελής που για επαγγελματικούς λόγους λείπει εκτός Ελλάδας ενώ αμφιβολη παραμένει η συμμετοχή του Κρυνή.