Connect with us

7ος Όμιλος

Φινάλε με αγωνία για την παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής

Published

on

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή τελευταία αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη μάχη της παραμονής…

Στην κορυφή όλα έχουν κριθεί από καιρό, με την πρωτοπόρο ΑΕ Κηφισιάς να έχει εξασφαλίσει με άνεση την πρώτη θέση και σήμερα να αγωνίζερται εκτός έδρας με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου έχοντας στόχο να επιτύχει το ανεπανάληπτο 12 στα 12!!! Απέναντι της όμως θα έχει μια ομάδα που θα παίζει την ύπαρξη της, αφού μόνο με νίκη θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία…

Οσον αφορά την παραμονή, τρεις ομάδες έχουν ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία. Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, η Κορωνίδα Κοιλάδας και το Ναύπλιο 2017 την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Αλλες 4 ομάδες μάχονται για να αποφύγουν τις άλλες δύο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Αυτές είναι ο Ερμής Μελιγούς (14 βαθμοί), ο Φοίνικας Ν.Επιδαύρου (12 βαθμοί) και οι Πανγυθεατικός, Μολαϊκός (από 11 βαθμούς).

Στην ευνοϊκότερη θέση βρίσκεται ο Ερμής Μελιγούς, που αγωνίζεται εκτός έδρας με τον αδιάφορο βαθμολογικά Αρη Σκάλας και θέλει έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Ισως και να μην του χρειαστεί βέβαια, αν δύο από τις ομάδες που ακολουθούν δεν καταφέρουν να νικήσουν.

Ο Φοίνικας όπως είπαμε υποδέχεται την Κηφισιά και θέλει επίσης μόνο νίκη για να παραμείνει σίγουρα. Αν δεν κερδίσει, θα πρέπει για να σωθεί, να έχει φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με Πανγυθεατικό και Μολαϊκό, αφού μειονεκτεί σε όλες τις ισοβαθμίες.

Ο Πανγυθεατικός παίζει εκτός έδρας με τον βαθμολογικά αδιάφορο αλλά πολύ δυνατό Αγιο Ιερόθεο, και θέλει νίκη και ταυτόχρονα να μην νικήσει ο Φοίνικας γαι να μπορέσει να σωθεί. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα πρέπει να ηττηθεί ο Φοίνικας και ταυτόχρονα να μην νικήσει ο Μολαϊκός. Σε περίπτωση ήττας υποβιβάζεται.

Ο Μολαϊκός θεωρητικά έχει το πιο εύκολο έργο σήμερα, αφού υποδέχεται την υποβιβασμένη Κορωνίδα Κοιλάδας. Για να σωθεί θέλει  νίκη, και παράλληλα συμβούν τουλάχιστον τα δύο από τα ακόλουθα τρια: Να μην νικήσουν Φοίνικας, Πανγυθεατικός, και να ηττηθεί ο Ερμής. Σε περίπτωση ισιοπαλίας, σώζεται μόνο αν ηττηθούν Φοίνικας και Πανγυθεατικός. Με ήττα αυτόματα υποβιβάζεται.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα, με όλα τα ματς να αρχίζουν στις 17;00…

Φοίνικας Ν.Επιδαύρου- ΑΕ Κηφισιάς

Αρης Σκάλας- Ερμής Μελιγούς

ΑΕ Ερμιονίδας- Παναρκαδικός

Μολαϊκός- Κορωνίδα Κοιλάδας

Αγιος Ιερόθεος- Πανγυθεατικός

ΠΑΟ Ρουφ- Ατρόμητος Χιλιομοδίου

ΡΕΠΟ: Ναύπλιο 2017