Connect with us

stoplekto

Χαλαρά 4-1 η Θύελλα

Published

on

Συνέχεια στο σερί νικών έδωσε η Θύελλα Ραφήνας που επικράτησε με 4-1 της ουραγού Δόξας Κορωπίου.

Οι φιλοξενούενοι  έκανα το λάθος…και προηγήθηκαν στο 14’ όταν σε  εκτέλεση φάουλ  του Ξεφτεράκη από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Γεραγωτέλλη και κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Το τέρμα αυτό αφύπνισε την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη που ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαζέχα ανέλαβε στην αρχή να γυρίσει το ματς με δυο προσωπικά του τέρματα στο 30’ και 33’ (2-1) , και σφράγισε την νίκη ουσιαστικά στο 43’ πραγματοποιώντας το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν χαμένο πέναλτι με τον Ντόσκα στο 60’ στο επόμενο λεπτό στάθηκαν διπλά άτυχοι όταν η μπάλα σερ προσπάθεια του Παπαδόπουλου κτύπησε  και στα δυο κάθετα δοκάρια!! και τελικά   στο 78’ ο Μουτζακάς διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές ήταν οι Βλάχος Πολυχρονιάδης  και Χόϊκας.

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης): Δράμπαλης, Γεωργιάδης, Στάφα, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας (63΄Αράπης), Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης (75΄Παπαδόπουλος Λ.), Μπουντάκης (75΄Μουτζακάς), Βαζέχα, Λέτο Παπαδόπουλος.

Δόξα Κορωπίου (Θανάσης Πετούρης): Μιχάλης, Ξεφτεράκης, Μπονές, Αδαμίδης, Γρίβας, Σταμάτης. Δήμας (79΄Παπαπαντελίδης), Καψοκώστας, Χοντάι (15΄Τσαουσάι), Πλάκα (46΄Πάρος), Μπεχέρι