Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Διάνα Ηλιούπολης 1-0

Published

on

Σπουδαία νίκη που ίσως αποτελέσει καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε ο Χολαργός που με γκολ του Πλεμμένου στο 48′ με εκτέλεση φάουλ επικράτησε με 1-0 της Διάνας και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Το συγκρότημα του Γιάννη Ταμπραντζή με το τρίποντο αυτό ξέφυγε επτά βαθμούς από τους ‘κυανέρυθρους’ που βρίσκονται στην προτελευταία θέση και έκαναν αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, η Διάνα που είχε ευκαιρίες για να σκοράρει έμεινε στους 18 βαθμούς και η κατάσταση όσον αφορά το στόχο της παραμονής δυσκολεύει σημαντικα.

Το συγκρότημα του Άκη Μιχαηλίδη θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα όμως για ακόμη μια φορά έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζής) Σκαλέος, Καζάκος Α., Κατσαρός, Κατεβάτης, Σπυρόπουλος, Ζώης, Ντζαβίδας, Αναστασίου (46′ Πλεμμένος), Ξηντάρας (77′ Τσιριγώτης), Λυράς (90′ Ρίζος), Καζάκος Π..

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Άκης Μιχαηλίδης): Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Σάρα, Νικολι, Βιτωράτος (57′ Αναστασίου), Παπαδημητρίου, Μπαλαφούτης Χρ., Φαρμάκης, Μπαλαφούτης Α., Ρούσεφ, Καλλέργης.