Connect with us

Γ Εθνική

«Λευκή» ισοπαλία στη Φυλή!

Published

on

Με ένα παιχνίδι, που πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί από όσους το παρακολούθησαν, έκλεισε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Θρασύβουλος και Πανθρακικός έμειναν στο  0-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται δίκαια για γκολ που πέτυχε ο Κοντογουλίδης και ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσαιντ.

«Σούπα» με… παράπονα!

Στα πρώτα 45 λεπτά το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν επιεικώς μέτριο, καθώς οι φάσεις μπροστά από τις εστίες ήταν ως είδος… προς εξαφάνιση.

Η μοναδική ευκαιρία του ημιχρόνου πραγματοποιήθηκε στο 11’ και άνηκε στους φιλοξενούμενους, με τον Μίνγκα να μην μπορεί να «νικήσει» στο τετ α τετ τον Κασμερίδη.

Στο 38’ η ομάδα της Κομοτηνής σημείωσε γκολ με τον Σουλτανίδη, όμως ο έμπειρος επιθετικός σημειώθηκε, λανθασμένα, σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Πανθρακικό να έχει την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία των γηπεδούχων.

Οι «πράσινοι» της Κομοτηνής σπατάλησαν μία ευκαιρία στο 71’, με το πλασέ του Χρήστου να φεύγει λίγο άουτ.

Έτσι, το 0-0 έμεινε έως το τέλος, με τον Πανθρακικό να έχει παράπονα για το τέρμα που του ακυρώθηκε και τον Θρασύβουλο να παίρνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Κασμερίδης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Σκόνδρας, Ψιάνος, Νικολάου, Καρλόπουλος, Κανελλόπουλο, Παπαναστασίου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Στάθης, Λιαπάκης, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Μίνγκας, Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply