Connect with us

Uncategorized

«Πονοκέφαλος» με Μιραλάς για Βαλβέρδε!

Published

on

Μία δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσε η προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς ο Βάσκος τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κέβιν Μιραλάς εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με την Skoda στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Μιραλάς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.

Όσον αφορά την επίθεση ακόμη είναι άγνωστο για το ποιος θα την εκπροσωπήσει, αφού ο Τζεμπούρ προπονήθηκε μόνος του, ο Πάντελιτς επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό του και ο Ντιόγο γύρισε πριν από μία εβδομάδα από τη Βραζιλία.

Από εκεί και πέρα, ο Αριέλ Ιμπαγάσα πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση , αφούχθες το απόγευμα από την Αργεντινή. Όπως και να έχει όμως, παραμένει άγνωστο αν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Επίσης, αμφίβολος είναι ο Χολέμπας και εκτός ο Μόνχε, αφού ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Από την πλευρά του, ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Σέρβος μέσος θα χρειαστεί να περιμένει κάποιες ημέρες ακόμη για να επιστρέψει στη δράση.

Τελος, το Σάββατο (21/1) στις 3μ.μ θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση και εν συνχεία θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply