Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιαξ Ταύρου: Αναγέννηση με Ζησάκη!

Ο “ερυθρόλευκος” σύλλογος κάνει νέο ξεκίνημα στην Α’ ΕΠΣΑ με… αρχιτέκτονα τον έμπειρο προπονητή που επέστρεψε

Published

on

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνεται στις πλέον αξιόλογες για τον Άγιαξ Ταύρου. Οι πρώτες έξι χρονιές στη Δ’ Εθνική ήταν εξαιρετικές, όμως η έβδομη αποδείχθηκε και… φαρμακερή για τους ‘ερυθρόλευκους’, που βίωσαν την πίκρα του υποβιβασμού στο τοπικό πρωτάθλημα, δίχως να καταφέρνουν καν να παλέψουν για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Πλέον, στον Ταύρο ετοιμάζουν την αναγέννηση της ομάδας από το… μηδέν και τη… συνταγή την ξέρουν! Εδώ και μερικές ημέρες έχει οριστικοποιηθεί η επιστροφή του Φώτη Ζησάκη μετά από τέσσερα χρόνια σε έναν πάγκο που γνωρίζει όσο λίγοι! Ο 51χρονος προπονητής ήταν για 14,5 χρόνια ο επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, πρωτοστατώντας στη δημιουργία της ομάδας που άφησε το δικό της στίγμα στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Κάπου στα μέσα της σεζόν 2008-09 είχε αποχωρήσει, για να αναλάβει στη συνέχεια ο Αλέκος Ρίζος, που επίσης παρουσίασε εξαιρετική δουλειά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τελευταίους μήνες είχε προσληφθεί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που όμως αποχώρησε στις αρχές του Ιούνη με προορισμό τις ακαδημίες του Φωστήρα.

 

Έτσι θα γίνει το… πάντρεμα!

Μετά τη διευθέτηση του προπονητικού ζητήματος, σειρά παίρνει η στελέχωση του ρόστερ. Ο νέος Άγιαξ θα στηριχθεί κατά κύριο λόγο στους γηγενείς ποδοσφαιριστές, που οδήγησαν την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Για την ώρα, έχουν αποχωρήσει οι Χαλίλι, Πατέλης, Κατσούλας, Γολίδης, Μαντζιούρας, Καραϊνδρος και Μαυρουδής. Παράλληλα, θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα παιδιά από το εφηβικό τμήμα, ενώ θα γίνουν και 6-7 στοχευμένες μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις.

 

Στην προεδρία ο Στεφανάκης

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα διοικητικά, στην προεδρία θα βρίσκεται ο Στέφανος Στεφανάκης, αντί του Σώστη Βατικιώτη που έχει παραιτηθεί εδώ και αρκετό διάστημα, παραμένοντας απλό μέλος στο συμβούλιο. Το υπόλοιπο ΔΣ του Άγιαξ Ταύρου έχει συσταθεί ως εξής: Αντιπρόεδρος Γιάννης Καρύδης, Ταμίας: Μιχάλης Μιχαηλίδης, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Σίλας, Γραμματέας: Αντώνης Γαστεράτος, Γενικός αρχηγός: Γιάννης Ντόλατζας, Υπεύθυνος Υποδομών: Γιώργος Παυλόπουλος.Μέλη: Παναγιώτης Τσαϊλάκης, Θανάσης Παπουτσάκης, Γιάννης Σμπώρος.

 

Δεν είναι αυτοσκοπός η άνοδος

Όσον αφορά στους στόχους για τη φετινή σεζόν, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αυτοσκοπό η κατάκτηση της 1ης θέσης και της συμμετοχής στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Όμως, εφόσον η ομάδα ρολλάρει και κάνει καλή χρονιά, οι άνθρωποι του Άγιαξ δεν το αποκλείουν… Άλλωστη, η εμπειρία του ‘ερυθρόλευκου’ σωματείου από την πολύχρονη πορεία του στη Δ’ Εθνική θα αποτελεί το… φανάρι στη νέα προσπάθεια.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply