Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιαξ Ταύρου – Απόλλων Χαλανδρίου 3-2

Published

on

Ένας καταιγιστικός Άγιαξ Ταύρου στο πρώτο μέρος σημείωσε τρία τέρματα και επικράτησε τελικά 3-2 του ανταγωνιστικού Απόλλωνα Χαλανδρίου. Η ομάδα του Δημήτρη Κοσμά με την επιτυχία της αυτή σκαρφάλωσε στην 7η θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Σωτηρόπουλο και στο 32’ πραγματοποίησαν το 2-0 με τον Θαναηλάκη, στο 39’ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με προσπάθεια του Ερμάλ (3-0).

Στο 45′, κεφαλιά του Παπαδόπουλου αποκρούστηκε λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με την ομάδα του Χρήστου Βλάχου να κυριαρχεί και να χάνει πολλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ ενδεικτικές  αυτές των Κουτσογκίλα και Αλεξανδράκη.

Τελικά σκόραρε στο τέλος μειώνοντας αρχικά σε 3-1  όταν  στο 86′ ο Μήτρου ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και 92’ όταν ο Παπαδάκης με καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Κουστουμπάρδη διαμόρφωσε το 3-2.

 

Διαιτητής ήταν ο Σύψας με βοηθούς τους Φραγκιουδάκη και Κουκόπουλο.

 

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας (76′ Κούκος), Παπαδόπουλος, Αγκόλι, Σταμάτης (67′ Παπαδάκης), Αυγέρης (80′ Τόμας), Βλογιαννίτης (49′ Μήτρου), Αλεξανδράκης, Παπουτσής.

Άγιαξ Ταύρου (Δημήτρης Κοσμάς): Ηρακλής, Στασινόπουλος, Γούλας, Στρέφι, Γαλάνης, Σιώζος, Ερμαλ (82′ Γασπαράκης), Πιετρη, Κλειδής (54′ Ντελιου), Θαναηλάκης (77′ Χαλιλι), Σωτηρόπουλος (90′ Μπουρσαλής)