Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιοι Ανάργυροι: Τριπλό “χτύπημα”

Published

on

Την “πρώτη” του συλλόγου  περίμενε ο πρόεδρος των Αγίων Αν αργύρων Βασίλης Λινάρης για να ανακοινώσει την απόκτηση τριων ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα των δυτικών προαστίων στο νέο πρωτάθλημα . Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Δημαρά μεσοεπιθετικό 19 ετών ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ακάδημο),  Μιχάλη Δήμου επιθετικό που την περασμένη σεζόν ανήκε στην ομάδα Κ20 του Ατρόμητου Περιστερίου και Χάρη Στραβοκεφάλου 19 ετών επιθετικό ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πήγασου Πατησίων

 

Παράλληλα, η ομάδα των Αγίων Αναργύρων προχώρησε στην ανανέωση της με Τέλη Μαντέλο.

Ο πολύπειρος στόπερ την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας πρωταθλητισμού που είχε η ομάδα του στον δεύτερο γύρο στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο άμεσο μέλλον αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες μεταγραφές από τη διοίκηση του συλλόγου. Στην πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν ο προπονητής Αλβέρτος Παπαδάκης, μίλησε στους ποδοσφαιριστές  για το  πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς και για την  φιλοσοφία που θα ακολουθήσει ο σύλλογος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply