Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιοι Ανάργυροι – Χαραυγιακός 0-0

Published

on

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τους «διώκτες» του έχασε ο Χαραυγιακός που άφησε δύo πολύτιμους βαθμούς στους Αγίους Αναργύρους στο ισόπαλο 0-0.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τις δύο ομάδες να έχουν σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν την νίκη. Οι γηπεδούχοι δεν τα κατάφεραν με τον Σταματάκη δυο φορές στην πρώτη μετά από φάουλ του Μαχαίρα δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Δωριάδη και δύο λεπτά πριν το τέλος όταν με το κεφάλι σημάδεψε το δοκάρι του τερματοφύλακα του Χαραυγιακού.

Από την άλλη οι πρωτοπόροι έχασαν σπάνια διπλή ευκαιρία στο 50’ με τους Παπαδημητρίου την προσπάθεια του οποίου απέκρουσε ο Σαράντης και στην επαναφορά ο Τζανέτος δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρο των Αγίων που απέκρουσε εκ νέου.

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου με βοηθούς τους Ταρανά και Απτόσογλου.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σαράντης, Βυζανιάρης, Καριατλής, Μιστρίδης, Χειμωνίδης, Λέκκας, Τσίμος (60’ Σερδενές), Μαχαίρας, Σταματάκης, Καζάντζης (71’ Μαρκάκης), Σαμαράς (46’ Τσεκούρας)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Ρικούνοβ, Ράμμος (46’ Τζανέτος), Σκούρας, Νικόλα(λ. τρ. 69’ Ξένος), Μητροφάνης, Μπουγάτσιας, Παπαδημητρίου Α., Ντακόβ (60’ Σιδέρης)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply