Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Θωμάς – Άτταλος 3-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άγιος Θωμάς που επικράτησε του Άτταλου με 3-1 και έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την γκέλα του Άφοβου και να τον φτάσουν στην δεύτερη θέση. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είναι εκπληκτικοί στις τελευταίες τους αναμετρήσεις και αποδεικνύουν πως αν δεν είχαν τα προβλήματα τραυματισμών τα οποία και τους ταλάνισαν στην αρχή της περιόδου θα χτυπούσαν ακόμα και την άνοδο. Δύο γκολ πέτυχε ο Θύμιος Δ. μόλις στο 5′ και στο 20′, ενώ ο Βουράκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 70′. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 80′ με τον Συβρή για το τελικό 3-1. Διαιτητές ήταν οι Αργυρός, Σαμοίλης και Σύψας.

 

ΑΓ. ΘΩΜΑΣ: Φούντας, Ρετζέλος (68′ Βασιλόπουλος), Αλικάι (68′ Βουράκης), Ζαρκαδούλας Γ., Κογιός, Ζαρκαδούλας Φ., Θύμιος Δ., Τσινιάς, Δάβαρης (73′ Θύμιος Γ.), Παπαγιάννης, Κατσαρός

 

ΑΤΤΑΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Ξύγκος, Χρυσανθακόπουλος, Δέκος, Παπανικολάου (77′ Λεβέντης), Μητρόπουλος, Γαγάκας, Καρβούνης, Καραγιάννης, Τζέλης (46′ Συβρής), Νταλάκος (46′ Φέκας)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply