Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Θωμάς – Πολύ ευαισθησία από ΕΠΣΑ….σε ποιο ακραίες περιπτώσεις “μούγκα”…

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο του Αγίου Θωμά, μετά και την  ενημέρωση για την τιμωρία που επέβαλε η ΕΠΣΑ, (για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα με τον Ηρακλή Περιστερίου)   κατηγορώντας την Ένωση της Αθήνας, ότι σε πολύ ποιο ακραίες περιπτώσεις κλείνει τα μάτια…. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Πριν λίγη ώρα η ΕΠΣΑ ανακοίνωσε ότι η ομάδα μας αποβάλλεται από το πρωτάθλημα για 2 αγωνιστικές με την τιμωρία να έχει άμεση ισχύ. Θεωρούμε την ποινή αυτή κατάφωρα άδικη και θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για την απόφαση αυτή. Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι η ΕΠΣΑ δεν έχει δείξει την ίδια ευαισθησία σε πολύ πιο ακραίες περιπτώσεις που παίκτες, προπονητές και παράγοντες έχουν δεχτεί προπηλακισμούς και επιθέσεις, όχι από οπαδούς, αλλά από παράγοντες της αντίπαλης ομάδας.

Η ομάδα μας δυστυχώς πληρώνει το γεγονός ότι διαθέτει μια έδρα χωρίς κλειστή κερκίδα και μη προσβάσιμα αποδυτήρια ενώ δεν διαθέτουμε και “προσωπικό ασφαλείας” για να συγκρατούμε τον κάθε ανεγκέφαλο τον οποίο δεν θέλουμε ούτε εμείς στο γήπεδο μας.

Είμαστε υπερήφανοι που η ομάδα τηρεί πάντοτε το ευ αγωνίζεσθε και τρανή απόδειξη είναι ότι παρά το πολύ σκληρό παιχνίδι αλλά και τα γεγονότα του πρώτου γύρου (τότε μάλλον δεν πείραζε που μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο για να “χωρίσουν” τους παίκτες) οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας βρήκαν “καταφύγιο” στα δικά μας αποδυτήρια ενώ οι παίκτες μας προσπάθησαν σε κάθε ευκαιρία να “νουθετήσουν” τα άτομα που πετούσαν αντικείμενα.

Καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή τα επεισόδια και ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε μια δίκαιη τιμωρία. Παρόλα αυτά διαπιστώνουμε ότι μάλλον είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος. Λυπούμαστε και ζητάμε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας που δεν έχουμε το θράσος να παίξουμε το”παιχνίδι” αλλιώς…