Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Θωμάς – Τσινιάς: Χάνουμε την άνοδο για μία νίκη

Published

on

Eίναι αναμφίβολα ο πρωτεργάτης της επιτυχημένης πορείας του β’ γύρου για τον Άγιο Θωμά καθώς από τον Δεκέμβριο, όπου και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπό προς το καλύτερο. Αναφερόμαστε φυσικά στον προπονητή των «κυανόλευκων», Κώστα Τσινιά, αφού με την παρουσία του στον πάγκο το σωματείο από το Γουδί στον β’ γύρο έχει ρεκόρ 8 νίκες 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές τρέχουν ένα αήττητο σερί έχοντας εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Η εκπληκτική πορεία του Αγίου Θωμά αποτυπώνεται επίσης και στο γεγονός πως στην έδρα του, στον β’ γύρο, έχει κερδίσει ομάδες όπως τον πρωτοπόρο ΓΣ Καισαριανής με 3-1, τον τρίτο Άτταλο με 3-1 και τον τέταρτο Κολωνό με 2-0. Έτσι λοιπόν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αν δεν υπήρχαν τα προβλήματα τραυματισμών που ταλάνισαν την ομάδα στις αρχές της περιόδου θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο με μεγάλες αξιώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης επικοινώνησε με τον Κώστα Τσινιά ο οποίος και υπογράμμισε για την πορεία του Άγιου Θωμά την φετινή σεζόν, αλλά και για το ποιοι είναι οι στόχοι για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές που απέμειναν για την λήξη του πρωταθλήματος:

«Από την αρχή θα μπορούσαμε να έχουμε τον ρυθμό των τελευταίων αγωνιστικών, όμως οι τραυματισμοί βασικών παικτών που μας προέκυψαν μας στοίχισε και πλέον όταν επέστρεψαν ήταν αργά πια για να κυνηγήσουμε την άνοδο. Αν δεν είχαμε αυτά τα προβλήματα θα μπορούσαμε να είμαστε στην πρώτη τριάδα και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Αλλά ακόμα και έτσι αν είχαμε πετύχει μία νίκη ακόμη θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο έστω και μέσω του μπαράζ. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και η μεγαλύτερη δικαίωση γι’αυτό είναι ότι το λένε οι ίδιοι οι αντίπαλοι. Τη νέα σεζόν πιστεύω πως αν δεν έχουμε αυτά τα προβλήματα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στον προβιβασμό μας στην Α’ ΕΠΣΑ.

Το πιο θετικό όμως για μας, αυτή την στιγμή, είναι πως όλοι οι παίκτες μας προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Μάλιστα εφτά εξ αυτών είναι κάτω των είκοσι ετών και πιστεύω πως αυτό το πράγμα αποδεικνύει την δουλειά που κάνουμε στην ομάδα.

Τέλος, στόχος μας στα τελευταία τρία παιχνίδια είναι να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε ακόμα πιο ψηλά αφού έχουμε βάσιμες ελπίδες για να κατακτήσουμε ακόμα και την τέταρτη θέση».

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply