Connect with us

4ος Όμιλος

Άγιος Ιεροθεος: Παρελθόν οι Τσώνης-Ζουζουλής

Published

on

Σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκονται οι Νίκος Τσώνης και Δημήτρης Ζουζουλής καθώς αμφότεροι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Άγιο Ιερόθεο. Αμφότεροι αποκτήθηκαν με στόχο να συνεισφέρουν στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι κιτρινόμαυροι στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και τα κατάφεραν στο μέγιστο βαθμό. Παρ’ όλα αυτά, στη συζήτηση που έγινε με τη διοίκηση οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν ώστε να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό, Νίκο Τσώνη, και τον ακραίο επιθετικό, Δημήτρη Ζουζουλή. Οι δυο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τη διοίκηση και συμφώνησαν προκειμένου να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης την επόμενη σεζόν. Τόσο ο Τσώνης όσο και ο Ζουζουλής αποκτήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.

Η οικογένεια του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.