Connect with us

4ος Όμιλος

Επιασε κορυφή ο Πανιώνιος, 2-1 το μαχητικό Χαϊδάρι

Published

on

Την 8η νίκη του σε δέκα αναμετρήσεις πέτυχε ο Πανιώνιος που επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Χαϊδαρίου.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη αν και αγχώθηκε, τελικά έφτασε στην επικράτηση και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Εθνικού με τον Ηλυσιακό πάτησε κορυφή.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4ο λεπτό ο Γεμιστός σκόραρε, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος συνέχιζε να ελέγχει απόλυτα το ματς και να δημιουργεί καλές προϋποθέσεις προς την αντλιπαλη εστία. Στο 11′ ο νεαρός Παυλάκης έκανε πολύ ωραία ενέργεια, όμως το σουτ που έκανε έδιωξε ο Ανδριόλας.

Ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα ο Ιστορικός βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Ιγνατίδης πάτησε περιοχή και μετά την ασιστ του Γλυνού έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε διαφορετικά, με το Χαϊδάρι να βρίσκει γρήγορο γκολ. Ο Αργυρίου βρέθηκε σε θέση βολής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας σε 2-1.

Στα επόμενα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί, παρά τις αρκετές στατικές φάσεις που είχαν.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος κράτησε το υπέρ του αποτέλσμα και στο 72′ έφτασαν μία ανάσα από το τρίτο τέρμα, όμως το πλασέ του Ιγνατίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-1 έμεινε ως το φινάλε, με τον Ιστορικό να περνάει στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, έναν πάνω από τον Εθνικό.

 

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Πετρίδης-Κουρκουνασιός (Πειραιώς)

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι (70′ Ξυγκόρος), Παυλάκης, Καλύβας, Ζούλιας, Στούπης, Ιγνατίδης, Γλυνός (70′ Μπρέγκου), Πότσι, Μπουρλάκης, Γεμιστός

 

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπελέρης (86′ Αρβανιτάκης), Τσιούλος, Ερρίκος (52′ Γκρέμπι), Κατσάρας, Ρόπας, Μουκίδης, Αργυρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΗ: Panionianea.gr