Connect with us

Κύπελλο Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Ιερόθεος – Αγία Παρασκευή 4-3

Published

on

Στον  πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε της Αγίας Παρασκευής με  4-3 σε ένα χορταστικό ματς, με το εισιτήριο του τελικού να παραμένει ανοιχτό για το επαναληπτικό παιχνίδι .

Στο 15’ ο Αθανασίου γέμισε στον Μπουτσικάρη που εξ’επαφής δεν μπόρεσε με το κεφάλι να νικήσει τον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο.

Στο 35’ ο Νομικός έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Ισίδωρου Σταυριανού σκοράροντας για το 1-0.

Στην 37’ προσπάθεια του Κράσι σταμάτησε στο δοκάρι του Μαλλιαρίτση, με τους φιλοξενούμενους να  αντιδρούν στην συνέχεια και με την πάροδο τεσσάρων λεπτών να ισοφαρίζουν σε 1-1 μετά από όμορφη συλλογική ενέργεια με τον Δημογιάννη να χρίζεται σκόρερ.

Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι πήραν ξανά προβάδισμα, όταν Κράσι και Ηλιάδης έπαιξαν το ένα – δύο με τον τελευταίο να σημειώνει το 2-1.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 52’ ο Τζίτζης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι(χέρι αμυνόμενου στην περιοχή) έφερα ισορροπία στο παιχνίδι για την ομάδα του Σήφη Βενάκη πετυχαίνοντας το 2-2, με το ματς να παίρνει φωτιά και την «Σάντα» το χρονικό αυτό σημείο να πατά καλύτερα στο γήπεδο.

Ο Ηλιάδης στο 73’ είχε «διαφορετική άποψη»  και με προσωπική ενέργεια σκόραρε για τον σύλλογο των δυτικών προαστίων πραγματοποιώντας το 3-2 , δίνοντας ώθηση στους συμπαίκτες του  γεγονός που επέφερε και  τέταρτο τέρμα, αυτή την φορά με σκόρερ τον Ντάφλα (4-2).

Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 83’ ο Ζαφείρης με κοντινό πλασέ .

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης με βοηθούς τους Κουντουρέλη και Μαραθωνίτη.

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός) Αντωνόπουλος, Βιδάλης, Αποστόλου, Μπατής, Τσατσαρής, Μπριστογιάννης (50 ‘Ντάφλας), Νομικός (50′ Τσαρκάνι), Κράσι (80′ λ.τρ. Μεταλλινός), Ηλιάδης, Μουκίδης Β., Χατζηστάμου (63’ Κομνηνός).

Αγία Παρασκευή (Σήφης Βενάκης) Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Χατζίου, Κολλινιάτης, Τριανταφυλλίδης, Δημογιάννης, Μπουτσικάρης, Μπόλλης (84′ Ζαφείρης), Λαζόπουλος, Αθανασίου (73′ Ψαραδέλης).