Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Ιερόθεος-Ηλιούπολη 2-0

Published

on

Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινής του εμφανίσεις, ο Άγιος Ιερόθεος επικράτησε με 2-0 της Ηλιούπολης, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Οι κιτρινόμαυροι που πανηγύρισαν την 15η νίκη τους σε 17 ματς αποδεικνύοντας σε ακόμη ένα ματς ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Α΄ΕΠΣΑ. Από την άλλη, ο Ήλιος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα ωστόσο παρουσίασε αξιόλογη εικόνα μένοντας στην 10η θέση με 20 βαθμούς όσους δηλαδή έχει και η Πεύκη. Μεγάλος πρωταγωνιστικής για τους νικητές ήταν ο Νιζάμης ο οποίος με δυο κεφαλιές στο 8’ μετά από ασίστ του Αλιμπά και στο 17’ μετά από σέντρα του Κολλιάκου πέτυχε τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα. Μάλιστ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση όμως στο 20’ το σουτ του Χίσο και στο 25’ η κεφαλιά του Μπερτσιά σταμάτησαν στο δοκάρι

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Τερεκανίδης, Κολλιάκος, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Γεωργίου, Μπερτσιάς (85’ Χατζής), Καραμέρης, Χίσο (65’ Κυριαζής), Αλημπας, Νιζάμης (65’ Πανούσης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Κουκιάς (25’ Συμεωνιδης), Θάνος, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Γάγγος, Γεμιστος, Καρύδης, Μελετιάδης (29’ Ορφανός).