Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Άγιος Ιερόθεος-Ηρόδοτος 0-0

Published

on

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο ο αγώνας ανάμεσα στον Άγιο Ιερόθεο και τον Ηρόδοτο με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Το ματς είχε καλό ρυθμό με τον Ιερόθεο να δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες για γκολ όμως το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Στο α’ μέρος το ματς είχε καλό ρυθμό με τον Ιερόθο να μπαίνει δυνατά και τον Τσαρκάνι να χάνει καλή στιγμή στο 2′ αφού το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ. Στο 4′ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Ρόπα, ενώ στο 22′ ο Ηρόδοτος έφτασε κοντά στο γκολ όμως το γυριστό σουτ του Γιαλούση κατέληξε στο δοκάρι. Στο 26′ ο Λέσι βρέθηκε απέναντι από τον Κασμερίδη όμως ο τελευταίος ενστικτωδώς έδιωξε με τα πόδια, ενώ στο 34′ σε μια μεγάλη προσπάθεια για τον Ιερόθεο η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά από προσπάθεια του Γκουτσούλα.

Στο 42′ ο Ιερόθεος έφτασε κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του Μανδαμαδιώτη μετά την φοβερή κάθετη πάσα του Γκουτσούλα κατέληξε στα πόδια του Κασμερίδη.

Στο 49′ ο Ιερόθεος απώλεσε ακόμη μια ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ του Λέσι ο Κράσι είδε την κεφαλιά του να σταματάει στα πόδια του Κασμερίδη.

Στο 52′ ο Λέσι έχασε τρομακτικά καλή ευκαιρία, ενώ στο 59′ ο Κασμερίδης μπλόκαρε το σουτ του Κράσι.

Στο 83′ ο Ηρόδοτος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0-1, οταν ο Μελισσόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Ετοφ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα πολύ άουτ.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγελης Σταυρακόπουλος) Σιδεράκης, Πολίτης (81′ Σιμιτσής) Ρόππας, Μαντζώρος, Κασάπης, Γκοτσούλας, Μαρτίνος, Λέσι Κράσι, Τσαρκάνι (68′ Νιζάμης) Μανδαμαδιώτης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιακης) Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Καρατζαόγλου (56′ Καραγκιοζι), Αργκιλέσι, Μελισσόπουλος, Γαρεφαλάκης (62\ Φουκαράκης), Μωραίτης (56′ Κασαπάκης), Ετοφ.