Connect with us

8ος Όμιλος

Άγιος Ιερόθεος-Κηφισιά 2-0

Published

on

Μπορεί η χρονιά να μην έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Άγιο Ιερόθεο με την ήττα στο Αιγάλεω από την ομώνυμη ομάδα, όμως το 2018 φαίνεται ότι θα είναι πολύ πιο ευχάριστο για τους ‘κιτρινόμαρους’.

Ο σύλλογος των δυτικών προαστίων καλούνταν την Κυριακή να δώσει ένα ματς τελικό με την Κηφισιά και κατάφερε να τον κερδίσει αφού επικράτησε με 2-0 παίρνοντας σημαντική βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους δέκα βαθμούς.

Το τέρμα του Θανάση Λέσι στο 37′ ηταν αρκετό για να δώσει το προβάδισμα του Ιερόθεου στο ημίχρονο, με τον μόνιμο σκόρερ φέτος για τους Περιστεριώτες, Μάριο Αργυρίου να διαγράφει στο 65′ το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 80′ ο Λέσι είχε δοκάρι.

Από την άλλη, η Κηφισιά πάλεψε το ματς με όλες τις δυνάμεις της όμως το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους παραμένοντας σε δύσκολη θέση.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Σιδεράκης, Πολίτης, Ρόπας, Μαντζώρος (70 λ.τρ. Καφαλίδης), Τσατσαρής, Μαρτινος (89′ Τρακόσης), Μανδαμαδιώτης, Γκουτσούλας, Λέσι, Αργυρίου (90′ Κουντουράς), Νιζάμης (68′ Σιμιτσής).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Κυρίτσης, Μιχελής, Έσλερ, Τεγούσης, Μεϊμαρόγλου, Καραμπάς (55′ Κεφαλάς), Τσαφταρίδης (70′ Φαφούτης), Τζέλι (81′ Πρίτσας), Καϊμακαμούδης, Κωνσταντίνιδης (60 Αρβανιτάκης), Ρεντζής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply