Connect with us

4ος Όμιλος

Άγιος Ιερόθεος-Μανδραϊκός 2-0

Published

on

Χάρις σε τέρματα των Θανόπουλου και Σαγανά, ο Άγιος Ιερόθεος επιβλήθηκε με 2-0 του Μανδραϊκού και έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη παρουσίασαν την εικόνα που έπρεπε, με τους αυτοματισμούς να βγαίνουν στο γήπεδο και να δημιουργούνται αρκετές φάσεις.

Από την άλλη, ο Μανδραϊκός ειδικότερα στο α’ μέρος ήταν αρκετά ανταγωνιστικός δείχνοντας ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Ρουμπής, Πολίτης, Μανδύλης, Κωστούλας, Δάρρας, Καραμέρης, Γούλας, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Πολίτης, Σαγανάς. Έπαιξαν ακόμη Κυρίτσης, Καμαρέτσος, Μπιρμπίλι, Νιζάμης, Κετσεταζόγλου, Ανταλής.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Γιώργος Σωτήρχος) Νικολάκης, Τσατίδης, Πέππας, Ντόντι, Πλάτανος, Μακρίδης, Τσακίρης, Κακοσήμος, Επιτροπάκης, Σκαφτούρος (30′ λ.τρ. Βούκα), Ρόππας. Έπαιξαν ακόμη οι Πορανίδης, Κωστόπουλος, Τεπέτοφ, Στεφανίδης, Μπόνο, Καμπάσης, Σταμπούλογλου, Βλαχόπουλος, Ρούτης, Παπανικολάου, Πέτρου.